Množice norijo:

Polkaholiki na osvajalskem pohodu po Sloveniji!

T. R.
23. 1. 2020, 10.23
Posodobljeno: 23. 1. 2020, 10.32
Deli članek:

Simpatični mladi fantje – Gašper, Matic, Rene in Žiga, ki so pred časom osvojili tako nas, kot tudi naše sosede s svojimi unikatnimi polka priredbami uspešnic, so pretekli mesec preživeli na odrih po Sloveniji, pod njimi pa so se zbirale nepregledne množice obiskovalcev, ki so z njimi glasno prepevale tudi njihovo najnovejšo uspešnico z naslovom 'Povej, povej'.

Neo Visuals
Polkaholike sestavljajo Rene, Matic, Žiga in Gašper.

''Mrzli dnevi ne ustavijo dobre volje, pa tudi nas niso,'' z navdušenjem pripovedujejo simpatični mladeniči, ki so december preživeli tam, kjer so najraje - na odru. ''Oder smo imeli priložnost deliti tudi s svojimi idoli,'' so povedali in dodali, da si bodo leto 2019 zapomnili za vse življenje. ''Postali smo del velike glasbene družine Raay Music, o čemer smo leto nazaj lahko samo sanjali – a tudi v sanjah ne bi pomislili, da se bo vse dogajalo s tako hitrostjo,'' pravijo simpatični fantje, katerih največja želja je, da svojo ljubezen do polke ponesejo do ljudi vseh starosti. 

Neo Visuals
Polkaholiki navdušujejo obiskovalce, kjerkoli se pojavijo.

In uspelo jim je - pred časom so praktično čez noč pritegnili pozornost tako Slovencev, kot tudi Hrvatov, ki jih primerjajo celo s svetovno znano zasedbo One Direction. Nova senzacija na slovenski glasbeni sceni je decembra tako nastopala praktično po celotni Sloveniji.

Neo Visuals
Polkaholiki - nova senzacija na slovenski glasbeni sceni.

Nepregledna množica obiskovalcev se je pod odri, kjer so nastopali, zbrala tako v Ljubljani in njeni okolici, Murski Soboti, na Ptuju, v Celju in še marsikje drugod.

Neo Visuals
Pod odri so se zbrale nepregledne množice obiskovalcev.

Skupaj z njimi so naglas prepevali njihove simpatične polka priredbe največjih slovenskih ter tujih uspešnic, fantom pa so srce ogreli s prav posebno gesto – kamorkoli so prišli so namreč prav vsi že znali njihovo pesem 'Povej, povej'. 

Kako močno so obiskovalce navdušili v Mariboru lahko preverite na spodnji povezavi >>>