Zanimivosti

Poceni model pametne ure, ki je presegel 3-krat dražje tekmece!

Oglasno sporočilo
23. 12. 2019, 08.15
Posodobljeno: 23. 12. 2019, 08.47
Deli članek:

Na slovenskem trgu je od pred kratkim na voljo pametna ura WatchE-BlockH, ki s svojim modernim dizajnom in funkcionalnostjo konkurira 3-krat dražjim modelom. Spodaj ti bomo pokazali, zakaj …

PR
Pametna ura WatchE-BlockH.

Znano je, da priljubljene blagovne znamke za svoje izdelke postavljajo veliko višje cene, kot so dejansko vredni. Razlog je v tem, da večinoma plačujemo za blagovno znamko.

Manj znani izdelki, na primer pametna ura WatchE-BlockH, so osredotočeni na zagotavljanje čim več funkcionalnosti in kakovosti z nižjimi stroški. Zato ne bo presenetljivo, da je ta pametna ura, ki je videti kot dražji model, na voljo po 3-krat nižji ceni.

Za kaj pravzaprav gre?

Tako kot dražje modele je tudi WatchE-BlockH oblikovala vrhunska ekipa strokovnjakov. Zaradi tega ljudje vse pogosteje nehajo plačevati drage blagovne znamke in preidejo na cenovno učinkovitejše različice pametnih ročnih ur, ki so na voljo za precej manj denarja.

Pametno uro so navdihnili znani in dražji modeli, poleg tega pa uporablja tudi zelo podobno tehnologijo in softver. Že na prvi pogled lahko opaziš njen zelo eleganten dizajn, ki deluje zelo dragoceno.

PR
Pametna ura WatchE-BlockH.

Zakaj je ura WatchE-BlockH tako priljubljena?

Tukaj so 4 ključni, a ne edini razlogi za priljubljenost te pametne ure:

• Zelo privlačen dizajn in dober občutek na roki

• Trpežna baterija z enim polnjenjem

• Vrhunski LCD-zaslon na dotik

• Merjenje kakovosti spanja

Za večino trenutnih uporabnikov so to eni najpomembnejših razlogov, ko gre za izbiro te pametne ure. Vendar pa WatchE-BlockH ponuja še več funkcij.

Katere so druge značilnosti te pametne ure prihodnosti?

Poleg zgornjih funkcij WatchE-BlockH ponuja še:

• Deluje kot osebni asistent na zapestju

• Ima vse funkcije pametnega telefona

• Omogoča klicanje in pošiljanje sporočil

• Šteje korake

• Spodbuja h gibanju

• Ima vgrajeno kamero za vrhunske fotografije in videoposnetke

PR
Pametna ura WatchE-BlockH.

Priporočajo zadovoljni uporabniki

"Uporabljam jo vsak dan med treningom. Pomaga mi pri merjenju časa in optimalni vadbi. Tudi zaslon je odličen in vsa obvestila z mobitela so zlahka vidna neposredno na uri. "- Marko

"Dobil sem jo kot darilo, všeč sta mi videz in tudi sama kakovost. Ponuja številne funkcije kot pravi mobitel." - Damir

Koliko denarja je treba porabiti za nakup WatchE-BlockH?

V mini anketi, ki smo jo izvedli, so anketiranci ugibali o natančni ceni te pametne ure. Odgovori so segali od stotine evrov navzgor.

Odlična novica je, da ti ne bo treba porabiti toliko denarja za to pametno uro. Dobiš jo lahko po zelo nizki ceni, ki je od nekaterih blagovnih znamk enake kakovosti kar nekajkrat nižja.

Ta ura manj znanega imena je na voljo na uradni spletni strani, pošiljanje pa je popolnoma BREZPLAČNO. Za primerjavo: nekatere ure priznanih proizvajalcev stanejo približno 200 €, nekatere pa celo več.

PR
Pametna ura WatchE-BlockH.

Se jo splača kupiti?

Absolutno! Če sta ti funkcionalnost in odličen dizajn pomembnejši od blagovne znamke, potem je WatchE-BlockH vse, kar potrebuješ od pametne ure.

Predstavlja odlično razmerje med kakovostjo in ceno ter upravičuje vsak vložen evro. Glede na ceno in brezplačno pošiljanje ter znesek, ki ga boš namenil, je to res popoln nakup.

Ugodnostim nikoli konca – imaš možnost, da zgrabiš še nižjo ceno!

Pametna ura WatchE-BlockH je lahko tvoja po 50 % nižji ceni. Vse, kar moraš storiti za naročilo s popustom in brezplačno dostavo, je, da klikneš na spodnjo povezavo, ki te bo pripeljala do uradne strani ure:

Klikni tukaj in zgrabi WatchE-BlockH po 50 % nižji ceni!

OPOMBA – znižana cena je omejena in velja do polnoči ali do prodaje zalog. Zato pohiti in pravočasno naroči svoj WatchE-BlockH, ker se zaloge topijo z veliko hitrostjo.