Zanimivosti

RICOLA ODPRLA PRVO INTERAKTIVNO »ZELIŠČARNO«

Oglasno sporočilo
20. 12. 2019, 12.00
Posodobljeno: 20. 12. 2019, 12.05
Deli članek:

Švicarsko podjetje Ricola je oktobra letos odprlo prvo interaktivno »zeliščarno« L'Herboristerie by Ricola, ki jo najdete v osrčju Pariza.

To je prostor, namenjen odkrivanju tistega, kar dela Ricolo tako edinstveno: predana družina, zelišča, gojena v švicarskih gorah v sozvočju z naravo, in visoka kakovost bonbonov Ricola. L'Herboristerie by Ricola je kratkotrajni naravni pobeg z zeliščnim, zelenim in modernim okrasjem.

Med 10. in 14. oktobrom so tam potekale številne otvoritvene delavnice. Udeleženci so spoznavali družinsko zgodbo podjetja Ricola, odkrivali so originalnih trinajst zelišč, se naučili, kako se gojijo, lahko so pokusili zeliščne čaje, pripravljene z zelišči Ricola, se pogovarjali z naturopati, okušali kapljice Ricola in sodelovali v interaktivnih delavnicah, kot sta izdelava lastnega zeliščnega čaja ali lastnega herbarija v okvirju.

V L'Herboristerie by Ricola se je ob otvoritvi družilo skoraj tri tisoč ljudi, kar je po besedah podjetja trikrat več od pričakovanega. Doživetje je raj za ljubitelje zelišč, pa tudi za preostale obiskovalce je res nekaj posebnega, saj ponuja niz različnih aktivnosti, povezanih z zelišči. 

Vsi tisti, ki ste pripravljeni potopiti se v magični svet opojno dišečih zelišč, lahko to doživite le skok stran – v Parizu. L'Herboristerie by Ricola je odprta pet dni v tednu, od 12. do 20. ure.

Na lokaciji vas čaka raj za ljubitelje zelišč:

1. POTOPITE SE V OKUSE RICOLE

Uživajte v izkušnji raziskovanja in okušanja celotnega spektra okusov bonbonov Ricola.

2. POSKUSITE ZELIŠČNE ČAJE RICOLA

Pripravite si svoj čaj, ki vsebuje najboljše sestavine iz švicarskih Alp – naturopat pa vas bo ob tem seznanil še z magičnimi zelišči in njihovimi blagodejnimi učinki na telo.

3. DOŽIVETJE ZA NAJMLAJŠE

V »zeliščarni« je poskrbljeno tudi za otroke, ki se zabavajo v otroškem kotičku, udeležijo se lahko številnih ustvarjalnih delavnic, prav tako pa lahko s pomočjo pravljičarjev pobegnejo v pravljični svet med švicarske Alpe, ob tem pa ližejo svoje najljubše bonbone.

4. USTVARITE SVOJO NAJLJUBŠO ZELIŠČNO MEŠANICO

Ob koncu doživetja lahko iz »zeliščarne« odnesete najljubšo mešanico zelišč, ki vas bodo doma še dolgo spominjala na nepozabno izkušnjo v osrčju Pariza.

S kom pa bi vi odpotovali na zeliščno avanturo? Povejte mu to in se potegujte za dnevne nagrade Ricola TUKAJ.

PR box snip V4