Zanimivosti

Večnamenska laserska libela visoke natančnosti

Oglasno sporočilo
10. 1. 2020, 09.37
Posodobljeno: 10. 1. 2020, 10.04
Deli članek:

Inovativno orodje poskrbi, da so vse vrste popravil in del veliko natančnejše in lažje.

Spadate v skupino ljudi, ki obožujejo delo na majhnih hišnih projektih? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem zagotovo veste, da sta izbira in kakovost orodja, s katerim delate, zelo pomembna za uspešen projekt. S pravim orodjem vsako delo postane užitek. Namesto, da si nenehno izposojate orodje od prijateljev in sosedov, preprosto dobite svoje. Začnite z večnamensko lasersko libelo, ki vam bo pomagala dokončati več opravkov hkrati. Je praktična in kompaktna. Prihrani čas in prostor. Predstavlja zamenjavo za različne vrste orodij. Če boste ostali z nami do konca, boste izvedeli, kaj naredi to revolucionarno libelo edinstveno in kakšno presenečenje smo za vas pripravili. Zato nadaljujte z branjem, ker vas čaka nekaj resnično navdušujočega!

Orodje, brez katerega noben mojster ne more živeti

Na področju merilnih orodij je svoje mesto zasedla tudi edinstvena libela 3D LaserPRO. Veliko priljubljenost je pridobila zaradi svoje visoke natančnosti in kakovosti, odlikujeta pa jo tudi preprostost in učinkovitost. Zasnovana je po najnovejši tehnologiji ter je primerna za večkratne meritve in ravnanje, kar močno olajša izvajanje različnih del in obrti doma ali v službi. Vključuje meter dolžine 250 cm, standardno metrično ravnilo, tri komore z izravnalno tekočino in domiselno lasersko svetlobo, ki jo boste oboževali. Pretočne komore so razporejene navpično, vodoravno in pod kotom 45 stopinj. Z njimi se lahko z veliko natančnostjo izravnajo vse vrste površin. Tudi lasersko svetlobo lahko nastavite na 3 različne načine, in sicer vodoravno, navpično ter navzkrižno. Omogoča poravnavo želene površine tudi na dolgih razdaljah. Zahvaljujoč laserski svetlobi lahko libelo uporabite tudi v prostorih s slabo vidljivostjo, saj vam omogoča, da natančno odčitate mere.

Olajša vse vrste popravil in dela

Zaradi svoje praktičnosti, enostavne uporabe in široke uporabe je 3D LaserPRO izjemno priljubljen pri amaterjih, ki želijo biti lastni mojstri. Olajša namestitev slik na steno, pritrditev polic, omar, zamenjavo razpokanih ploščic, pa tudi druge vrste popravil in opravil.

Na našem, pa tudi na svetovnem trgu, je laserska libela 3D LaserPRO najpogosteje zastopana med zidarji, profesionalnimi gradbenimi delavci, pa tudi keramičarji oz. mojstri ploščic. Najbolj cenijo njeno izravnalno natančnost. Tudi zaradi težkih delovnih pogojev na gradbiščih izstopa njena trajnost, saj je narejena po najvišjih svetovnih standardih. Material je zelo trden in odporen na lomljenje, udarce in padce.

Poleg gradbenih delavcev jo lahko uporabljajo parketarji, vodovodarji in drugi obrtniki, katerih delovna mesta zahtevajo natančne ukrepe.

3D LaserPRO je sodelavec, ki vas pri niveliranju ne bo nikoli izneveril ali dovolil, da naredite kakršno koli napako. Ta večnamenska libela ne dopušča niti najmanjšega odstopanja.

Poleg tega laserska libela ne poskrbi za neverjetno izravnavo, ampak ponuja tudi veliko več. Zahvaljujoč temu majhnemu ročnemu instrumentu se ne bo nikoli več zgodilo, da boste na koncu razočarani zaradi nenatančnih meritev in nastavitev. Prav tako vam ne bo treba početi vsega znova. Z libelo 3D LaserPRO bodo niveliranja in meritve vedno do milimetra natančni, vi pa boste brez napake poskrbeli za popravila in projekte kot pravi profesionalci.

Če se odločite za nakup večnamenske laserske libele, vedite, da ne boste naredili napake ... Predstavlja namreč idealno razmerje med kakovostjo in ceno.

Posebno presenečenje za vse amaterje in mojstre!

Laserska večnamenska libela 3D LaserPRO je veliko več kot navadna libela. Tega edinstvenega orodja vrhunske izdelave in kakovosti ne najdete v lokalnih ali celo specializiranih trgovinah. Libela je na voljo izključno na uradni spletni strani proizvajalca. Zdaj prihaja presenečenje, ki smo vam ga obljubili, in na katerega ste čakali do samega konca. V pogovoru z distributerjem smo lahko našim bralcem zagotovili neverjetnih 50 % popusta pri nakupu večnamenske laserske libele. Da tukaj ne bi bilo konec presenečenj, vas obveščamo tudi, da z nakupom laserske libele 3D LaserPRO prejmete tudi 44-dnevno garancijo na vračilo denarja.

OPOMBA: Zaradi široke palete zmogljivosti in številnih prednosti je povpraševanje po laserski libeli 3D LaserPRO veliko in so zaloge skoraj pošle. Zato pohitite, izkoristite to edinstveno priložnost, ki se vam ponuja, in zgrabite večnamensko lasersko libelo, preden se zaloge prodajo.