Zanimivosti

FOTO: Ker je posebno leto, je večerja potekala na prav posebni lokaciji!

Oglasno sporočilo
12. 12. 2019, 15.00
Posodobljeno: 12. 12. 2019, 15.03
Deli članek:

Podjetje EUROSPIN EKO d.o.o. je svoje poslovno leto tudi letos zaokrožilo na dogodku, ki so se ga udeležili tudi predstavniki holdinga iz Verone ter lastniki družbe EUROSPIN.

P.R.
Skupinska slika

Letošnje leto je bilo še posebej pomembno, saj EUROSPIN Slovenija praznuje 15. obletnico obstoja, zato je večerja potekala na prav posebni lokaciji, na Ljubljanskem gradu. Po začetnem nagovoru predstavnika holdinga družbe EUROSPIN so sledili tudi govori ostalih vodilnih predstavnikov hčerinske družbe EUROSPIN EKO. Družba poslovno leto zaključuje zelo uspešno.

P.R.
Eurospin Slovenija praznuje 15. obletnico obstoja.

Po uradnem delu je sledila tudi podelitev nagrad najboljšim zaposlenim iztekajočega se leta. Podjetje vsako leto nagradi eno izmed zaposlenih trgovk oziroma trgovcev, naj mesarja in naj poslovodjo. Tokrat je nagrado za naj trgovko prejela Aida Tahić, ki je zaposlena v PE Jesenice, za naj mesarja je bil nagrajen Štefan Žganjar, zaposlen v PE Murska Sobota, za naj poslovodjo pa Tjaša Kenk, zaposlena v PE Cerknica.

Sledila je večerja z zabavo. Za prijetno vzdušje so poskrbeli simpatični fantje skupine Help! A Beatles Tribute Band, dvorano pa je dodobra nasmejal stand up komik Perica Jerković.

Podjetje EUROSPIN EKO ob tej priložnosti vošči vesele praznike in se vsem kupcem zahvaljuje za izkazano zaupanje.

P.R.
Vodstvo je zarezalo v torto.

P.R.
Naj prodajalka Aida Tahić.

P.R.
Nastopila je skupina Help! A Beatles Tribute Band.

P.R.
Za smeh je poskrbel komik Perica Jerković.