Zdravniki ostali odprtih ust

Upokojenec prišel zaradi bolečin v trebuhu, potem pa so mu iz zadnjika potegnili ...

R.T.
11. 12. 2019, 13.43
Deli članek:

Zdravniki beograjske bolnišnice so ostali odprtih ust.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

73-letni pacient Z.R. iz srbske občine Ruma je v beograjsko bolnišnico Zvezdara prišel v petek okoli 11. ure. Potožil je zaradi močnih bolečin v debelem črevesu in trebuhu ter dežurne zdravnike prosil za pomoč. Ker ni želel takoj povedati, za kaj sploh gre, so ga poslali na nadaljnje zdravniške preglede.

»Pacienta smo sprejeli zaradi zaprtja, bolečin v trebuhu in debelem črevesu, osebe s tovrstnimi težavami najprej pošljemo k na pregled h gastroenterologu in šele nato h kirurgu. Čeprav se je sramoval, ker je v sedemdesetih letih, pa je pacient vendarle priznal, da se mu je v zadnjiku zataknila plastenka,« so iz Zvezdare sporočili novinarjem srbskega portala Kurir.

Zdravniki so 73-letnika hitro pripravili na operativni poseg, osramočen pa je priznal, da ni predvideval, da se bo mastrubacija spremenila v pravo nočno moro. Večurna operacija je bila uspešna, zdravniki pa so uspeli odstraniti 23-centimetrov dolgo plastenko, polno vode. Upokojenec pa je imel srečo v nesreči, saj so njegovi notranji organi ostali nepoškodovani.