Zanimivosti

Akcija za HoT-ove uporabnike

Oglasno sporočilo
5. 12. 2019, 13.00
Posodobljeno: 5. 12. 2019, 13.51
Deli članek:

HoT, HOFER Telekom, stavi na najboljše razmerje med ceno in prenosom podatkov, preprosto uporabo in omogoča popoln nadzor nad stroški. Z obljubo, da nikdar ne bo višal cen paketov, je prepričal že več kot 80.000 uporabnikov. Še vedno velja za najhitreje rastočega slovenskega virtualnega operaterja vseh časov. Do konca leta si vsi uporabniki paketov HoT MINI, MAXI in EXTRA lahko po najbolj fer ceni 9,99 evrov (za 30 dni) vzpostavijo še mobilno WiFi omrežje z vklopom paketa HoT GIGA+ z 200 GB prenosa podatkov.

Promocijsko gradivo
Paket HoT GIGA je namenjen uporabnikom, ki so ves čas aktivni na spletu in prenašajo večje datoteke, kot so na primer video in avdio vsebine.

Plačevanje prek SMS sporočil 

Pri vseh HoT paketih si lahko uredite mesečno plačevanje prek trajnika iz vašega bančnega računa ali preko kreditnih kartic. Izberete lahko tudi enkratno plačilo preko kreditnih kartic, PayPala, paysafecarda in maestra, ali polnjenje računa preko vrednostnic. Pri paketih HoT MINI, HoT MAXI in HoT EXTRA lahko vključite tudi plačevanje preko SMS sporočil, kar vam omogoča popoln nadzor nad stroški. Pri plačevanju preko SMS sporočil plačilno sredstvo vnesete le prvič, nato pa se plačilo izvede le ob vsakokratni potrditvi ali zahtevi prek SMS-a.

Storitev po vaši meri

Poleg tega, da prek spletnega portala in mobilne aplikacije Moj HoT preprosto urejate plačilo, lahko tudi brezplačno preklapljate med paketi in poskrbite za druge nastavitve. Preprosto si prilagodite storitev po svoji meri in vzpostavite nadzor nad porabo vaših družinskih članov.

Pošteni do uporabnikov

Pri HoT, HOFER Telekomu so še posebej ponosni na pošten odnos do uporabnikov, in da nikdar niso izvajali sporne prakse, na katero opozarja Zveza potrošnikov Slovenije. Pri Zvezi potrošnikov Slovenije se namreč že dlje časa soočajo s pritožbami potrošnikov, katerim telekomunikacijski operaterji kar sredi vezave spreminjajo cene naročnin. HoT tovrstnih praks ne podpira. Še naprej raje drži obljubo, da nikdar ne bo povišal cen paketov ali zaračunaval dodatnih stroškov. Najboljše cene so pri HoT-u na voljo za vse, brez vezave. Uporabniki imajo na voljo tudi strokovno podporo, saj je odzivni čas v klicnem centru daleč najkrajši med mobilnimi operaterji in v povprečju znaša manj kot 20 sekund.

Najboljše razmerje med ceno in prenosom podatkov

Glavne prednosti mobilnega operaterja HoT tudi v prihodnje ostajajo poštena ponudba, najboljše razmerje med ceno in prenosom podatkov, preprosta uporaba ter celovito upravljanje prek digitalnih kanalov. HoT je edini operater, pri katerem lahko prav vse uredite prek spleta. Tako lahko kadarkoli iz domačega naslonjača naročite SIM kartico, prenesete telefonsko številko, izberete paket in način plačila, ter si prilagodite storitev po vaši meri. Nakup SIM kartice ali vrednostnic lahko preprosto opravite v vseh 86 trgovinah HOFER po vsej Sloveniji.