Zanimivosti

Svojemu moškemu za praznike kupite TOLE!

Oglasno sporočilo
28. 11. 2019, 12.23
Posodobljeno: 28. 11. 2019, 12.25
Deli članek:

Če ste v trendu, potem se bo zagotovo na letošnjem nakupovalnem seznamu za vašega najdražjega moškega znašel hudi aparat za točeno pivo!

Oglasno sporočilo
Darilo, ki ga vaš dragi mora imeti!

Kozarec ohlajenega, popolno natočenega piva si privoščite doma!

V udobju domačega doma aparati THE SUB, ki jih pri nas prodaja Rundasekunda.si, pričarajo pravo barsko izkušnjo: kozarec ohlajenega, popolno natočenega piva. In ne, ne govorimo o pivu iz pločevinke ali steklenice. Govorimo o čisto pravi točilni napravi, v katero se vstavi t. i. "torp" sodčke. Ti so prilagojeni prav za te posebne aparateTHE SUB, ki sodček ohladijo na neverjetni dve stopinji. Pivoljub kozarec le postavi pod kot 45 stopinj in z ročko na aparatu nalije zlato tekočino

Naprava, ki je osvojila tudi številne influencerje

Oglasno sporočilo
Petra Greiner prisega na točeno pivo doma!

Petra Greiner, direktorica neprofitnega Zavoda 13, pravi: "V kuhinji za napravo ne potrebuješ veliko prostora. Če imaš kotiček za kavni avtomat, potem boš našel prostor tudi za tega, iz katerega boš točil pivo s peno, ki je iz 'piksne' nikoli ne moreš dobiti. Dobro je vedeti, da se sodčki predčasno ohladijo, nato pa temperaturo vzdržuje naprava sama. Priporočam Rundosekundo.si in njihove aparate!"

Tamara Fortuna je osrečila moža za 11. obletnico poroke

Tamara Fortuna, ki ustvarja blog srecna.si, pravi, da je največja prednost ta, da ima pivo res ledeno hladno. "Da imaš hladno pivo ves čas pri roki, je res prednost. In poseben je tudi čar točenega piva doma. Za mojega moža je to popolno darilo, ker ima rad novosti in pravi, da uživa v res ledeno hladnem pivu, da kozarec komaj drži," še zaupa blogerka. 

Preverite tudi posebno ponudbo za črni petek

Oklevate z nakupom? Nikar. Posebna 'Black Friday' ponudba že čaka na vas!

Oglasno sporočilo
Tamara Fortuna je s pivom moža presenetila za 11. obletnico poroke.