Zanimivosti

“Za prijatelje si je treba čas vzet”

Oglasno sporočilo
29. 11. 2019, 09.01
Posodobljeno: 29. 11. 2019, 09.09
Deli članek:

Saj veste kako pravijo: “Vsak konec je začetek nečesa novega”. Tako se tudi to leto bliža koncu. Počasi, a zagotovo nam misli bežijo k prazničnim dnem, k okusnim dobrotam ter tistim neprecenljivim trenutkom v dobri družbi, ki ovekovečijo “še eno” leto, ki je tako, kot vsa prejšnja, kar zbežalo mimo.

Ob zdravju, sreči in veselju si ponavadi zaželimo še obilo uspehov na poslovnem področju. Poleg družine in tistih nekaj tesnih prijateljev, so ravno sodelavci tisti, ki krojijo naše življenjske zgodbe. Z njimi preživljamo padce in slavimo vzpone. Ravno slednji so toliko slajši, ko sodelavec zares ni več samo sodelavec, ampak prijatelj.

Zato je ob zaključku leta pomembno, da se kot kolektiv še enkrat več podružimo in poveselimo. Obeležimo vse pomembne trenutke, ki smo jih prebili skupaj in napovemo nove triumfe, ki jih le kot ekipa lahko dosežemo. Ključno je zbežati od stresnega vsakdana, ki ga prinaša pisarna in spočiti um, pozabiti na skrbi ter razvajati brbončice.

Azijska restavracija Chuty’s na Slovenski cesti je pisana na kožo za zaključene družbe (tudi do 80 zaposlenih). V osrčju Ljubljane ponuja široko gastronomsko paleto dobrot, ki bo navdušila tudi najbolj zahtevne kritike. Le korak od samega prazničnega dogajanje, ta azijski dragulj ponuja pravo “zen” oazo.
Ker se december nevzdržno bliža in rezervacije kopnijo ne čakajte predolgo. Tako vi, kot tudi vaši sodelavci si zaslužite brezskrben večer prepojen s pozitivno energijo!
Rezervirajte svoj čarobni večer na info@chutys.com ali 070 401 351.