Zanimivosti

Nič ni več nemogoče, tu so hlače, ki kljubujejo resničnosti!

Oglasno sporočilo
18. 11. 2019, 09.05
Posodobljeno: 18. 11. 2019, 09.21
Deli članek:

Blagovna znamka Freddy, ki z vsako novo kolekcijo vedno znova naredi pravo revolucijo, je spet poskrbela za novost. Dih jemajoče hlače z imenom N.O.W.® potrebujete takoj. Zakaj? Ker omogočajo gibe, ki so skorajda nemogoči, in so s ključnikom oziroma hashtagom #impossiblemovements že sprožile pravo gibanje na Instagramu in drugih družbenih omrežjih.

#IMPOSSIBLEMOVEMENTS
Številne vplivnice, ki jim sledi na tisoče ljudi po svetu, so navdušene nad novimi Freddy N.O.W.® hlačami in z veseljem objavljajo fotografije ter videoposnetke, označene s ključnikom #impossiblemovements, ki ga je podjetje Freddy izbralo ob predstavitvi najnovejših hlač. Izbira hashtaga je bila preprosta, saj te hlače resnično nikakor ne ovirajo gibanja.
Suveren in gibek korak, ples, športne aktivnosti, vsakodnevno tekanje po različnih opravkih, skrb za otroke, preživljanje prostega časa, izlet v naravo ali kavica v mestu, turistično raziskovanje ali razigran obisk športnega ali zabaviščnega parka… z novimi Freddy N.O.W.® hlačami se lahko kadarkoli odpravite kamorkoli in počnete karkoli! Prepričajte se tudi sami, izberite svoje Freddy N.O.W.® hlače in odkrijte nove gibe z #IMPOSSIBLEMOVEMENTS.
Neomejeno gibanje in popoln videz omogoča posebna tkanina!
Nove Freddy N.O.W.® hlače so na voljo v dveh glavnih različicah, kot 5- žepni »casual vibe« jeans in kot N.O.W.® YOGA hlače s prepogljivim pasom. Pri jeans različici pa lahko celo izbirate med dvema modeloma. V njih preprosto ni več nemogočih gibov!
N.O.W.® Hlače: vse, kar počnete, zdaj počnite s stilom!
Z novimi N.O.W.® hlačami ste lahko pri vseh svojih aktivnostih vedno videti popolne. Na voljo so v dveh jeans različicah: 'slim fit' in 'regular bottom', ki ima raven kroj hlačnic.
Obe različici navdušujeta s skritimi zankami v pasu, ki poskrbijo za dodatno prileganje v pasu in s tem pričarajo popolno silhueto. Piko na i da Freddyjev pas, s katerim boste opazni na vsakem koraku in pripravljeni na vsako priložnost ter nov izziv.
N.O.W.® Yoga: Nemogoče z neverjetnim udobjem
N.O.W.® Yoga hlače nudijo še več udobja. Ponašajo se z enakimi lastnostmi kot vse Freddy N.O.W.® hlače, njihova posebnost pa je, da imajo na notranji strani pasu elastičen trak, s katerim lahko prilagajate višino pasu, in so tudi brez gumbov. Tako lahko hlače nosite z visokim ali normalnim pasom, odvisno od vašega počutja, stila in priložnosti, v vsakem primeru pa se lahko v njih povsem svobodno gibljete, saj vam vedno zagotavljajo #impossiblemovements!
Ene hlače na dva načina
Zakaj še navdušujejo Freddy N.O.W.® YOGA hlače? Preprosto zato, ker jih lahko nosimo ob različnih priložnostih tako za obisk tečaja joge kot tudi za sprehod s prijatelji ali pa jutranjo kavico v družbi vaše drage osebe. N.O.W.® YOGA hlače odlikuje tudi popolno slim fit prileganje in elastičen pregib v pasu z modnim logotipom.
Torej, kaj še čakate? Čas je za Freddy N.O.W.® hlače