Dean in Anita, ki vsak petek navdušujeta z Aktualovo Galamo, sta tokrat gostila posebnega gosta. V studiu radia Aktual - ene izmed najbolj poslušanih radijskih postaj pri nas - se jima je pridružil legendarni pevec Zlatko Pejaković, ki bo poslušalce radia Aktual navduševal tudi na letošnjem praznovanju rojstnega dneva slovite radijske postaje. 

IG-ZLATKO
Radio Aktual
Legendarni Zlatko Pejaković v družbi Anite Gošte in Deana Windischa.

Spomnimo:

Velika družina radia Aktual vsako leto obeležuje obletnico svojega delovanja z glasbeno-scenskim spektaklom, ki je vsako leto znova nepozaben. Na vsakem praznovanju se jim pridruži cel kup glasbenih legend in tudi letos ne bo nič drugače. Z Aktualovci in njihovimi zvestimi poslušalci bodo 12. obletnico delovanja obeležili izvajalci, ki jih v Sloveniji že dolgo nismo slišali v živo in jih, roko na srce, še dolgo ne bomo. Ekskluzivno v Stožice prihajajo same legende. Poleg Zlatka Pejakovića bodo nastopili tudi Jasna Zlokić, Mladen Grdović, Meri Cetinić, Klapa Kampanel, Čuki in Jelena Rozga. 

Neverjeten odziv poslušalcev, glasno petje in prava fešta 

Zlatko Pejaković je letos postal del ene izmed najbolj legendarnih postav vrhunskih glasbenikov, s katerimi radio Aktual vsako leto znova navdušuje svoje poslušalce na vedno znova razprodanih spektaklih. 

Nedvomno gre za glasbenika, ki se ga drži sloves žive legende, ki je strasten in prodoren v svojem petju. Ima posebno prezenco, močan vokal in izraža posebno prijetnost ter domačnost. 

Njegove uspešnice ''A ja sam negdje rujno vino pio'', ''Nećemo noćas doma'', ''Ako odem prijatelji'' in še mnoge druge, vas bodo zagotovo navdušile - prav toliko, kot so včeraj navdušile tudi Deana in Anito, ki sta legendo gostila v studiu. ''Njegova karizma ... to je nekaj neverjetnega in nedoživetega,'' je po gostovanju navdušeno priznal Dean, Anita pa je dodala, da je radio Aktual imel priložnost gostovati pravo legendo.

Ni pa zanemarljivo omeniti, da so tudi družbena omrežja praktično ponorela ob poslušanju njegovega gostovanja. Poslušalci radia Aktual so navdušeno spremljali njihov pogovor in soglasno zagotavljali, da se zagotovo snidejo 6. decembra 2019 v ljubljanskih Stožicah. Mimogrede, na voljo je še nekaj najcenejših vstopnic, ki si jih lahko zagotovite na Eventimu, Petrolu in spletnem portalu Mynight.si

To je ljubezen do glasbe, ki smo jo občutili skozi zvočnik 

Ni zanemarljivo omeniti, da je Zlatko glasno prepeval, ko sta Dean in Anita zavrtela eno izmed njemu najljubših uspešnic z naslovom ''A ja sam negdje rujno vino pio''.

Zlatko Pejaković

Njegova ljubezen do glasbe je neverjetna in celo nalezljiva. ''Zagotavljam vam, da se bodo Stožice v petek, 6. decembra, ko bomo skupaj stopili na oder Aktualovega 12. rojstnega dne, tresle, tresle in še enkrat tresle,'' je zaupal poslušalcem in dodal, da že komaj čaka ta neverjetni večer, ki je pred njimi. 

Kaj je po gostovanju sporočil poslušalcem radia Aktual pa lahko preverite spodaj >>>