Zanimivosti

Bi prenovili stanovanje v stilu serije Prijatelji?

Oglasno sporočilo
13. 11. 2019, 08.23
Posodobljeno: 13. 11. 2019, 09.43
Deli članek:

O čem sanjate? O neverjetnih počitnicah, novem avtomobilu ali o poroki na premcu Titanika? V vsakih sanjah je nekaj resnice. Gorenjska banka jih uresničuje v nagradni igri!

Se kdaj zalotite, da sanjarite kar sredi dneva? Morda o počitnicah v daljnih krajih, prenovi stanovanja ali o novem avtomobilu. Pravijo, da je v vsakih sanjah nekaj resnice, zato o njih velja razmisliti in sem ter tja kakšne tudi doživeti. Ni lepšega, kot si končno uresničiti sanje, o katerih ste razmišljali že desetletja. Spodaj opisujemo nekaj presenetljivih sanj, ki jih lahko doživite tudi v novi nagradni igri Gorenjske banke na dozivisanje.si.

Novoletno opazovanje polarnega sija

Opazovati severni sij je super, opazovati ga za novo leto pa je epsko. Ko bodo prijatelji na družbena omrežja objavljali fotografije ognjemeta z Velike planine ali kozarcev penine na vrhu Nebotičnika, boste vi samo zamahnili z roko in uživali v opazovanju polarnega »ognjemeta« v družbi vam ljubljene osebe. Sanjsko, ni kaj.

Prenova dnevne sobe v stilu »Prijateljev«

Vsi poznamo druščino iz serije Prijatelji, njihove dogodivščine in neskončno posedanje na rdečem kavču. Zakaj ne bi vaša naslednja prenova stanovanja sledila navdihu legendarnih kosov pohištva, s katerimi boste navdušili svoje prijatelje in med pogovori iskali vzporednice med svojimi dogodivščinami in tistimi iz serije. Zabavno!

Vožnja po dirkališču Nürburgring z BMW M4 Competition

Predvsem moški, no pa tudi nekatere predstavnice nežnejšega spola, sanjarijo o prav nič nežnem dirkanju z avtomobili. Le zakaj bi se upirali klicu adrenalina? V Nürburg romajo vsi dirkači po duši. Tam lahko sanje dobesedno zapeljete.

Poročna obleka v stilu Meghan Markle

No, tole pa so čisto ženske sanje. Videli smo, kako je Meghan Markle na svoj sanjski dan sijala v poročni obleki. Zakaj ne bi njena obleka predstavljala inspiracije za vašo obleko, narejeno po meri? Počutili se boste kot prava princesa. Za svojega princa boste tisti dan to celo postale!

To je le nekaj primerov sanj, ki se jih splača uresničiti. Kakšne pa so vaše sanje? Kakršne koli so, pri uresničevanju vam na pomoč lahko priskoči Gorenjska banka. Ker je v vsakih sanjah nekaj resnice. Da bodo vaše sanje čim bolj zanesljivo postale resničnost, pa si preberite tudi 5 stvari, ki jih morate nujno vedeti, preden najamete potrošniški kredit

Naročnik oglasa: Gorenjska banka d.d.