Zanimivosti

Nagradna igra: »AKTUAL IN BARTOG, RAB'M GUME«!

Oglasno sporočilo
8. 11. 2019, 14.15
Posodobljeno: 8. 11. 2019, 14.28
Deli članek:

Skupaj z Bartogom vam na Radiu Aktual podarijo 5 kompletov zimskih gum Continental!

aktual
promo
Zima se približuje in tudi letos so se na Radiu Aktual odločili, da bodo skupaj s trgovinami Bartog poskrbeli za brezskrbno vožnjo v vseh zimskih razmerah za kar pet srečnežev!
Za vas so pripravili 5 kompletov vrhunskih zimskih gum Continental!
Kako do nagrade?
Do petka, 15.11. se prijavite za sodelovanje v nagradni igri preko SMS-a na 4567 s ključno besedo AKTUAL BARTOG in ŠTEVILOM COL vaših pnevmatik.
Vsak dan bodo ob naključnem času izžrebali enega sodelujočega in ga poklicali na njegovo telefonsko številko. Če se bo pravilno oglasil z »Aktual in Bartog, rab'm gume«, bo komplet zimskih gum Continental njegov! Če se oglasi kakorkoli drugače, nagrade ne prejme, priložnost pa dajo naslednjemu izžrebanemu.
Trgovine Bartog zdaj na 37-ih lokacijah po vsej Sloveniji. Vse za avto na enem mestu. Partner Continental pnevmatik - že 30 let.
BARTOG - za vse vrste vozil, za brezskrbne poti! Več na bartog.si!
15. novembra se na cestah uradno začenja zima
Prihaja 15. november, ko je našim jeklenim konjičkom potrebno zagotoviti zimske pnevmatike. To pomeni, da je ustrezna zimska oprema za vozila do skupne mase 3,5 t, štiri zimske gume (M+S) z min. globino profila 3 mm.
In v podjetju BARTOG imajo na zalogi vse zimske pnevmatike, kot so Continental, Vredestein, Goodyear, Falken, Apollo, Barum, Austone itd. V BARTOGU poleg pnevmatik nudijo tudi REZERVNE DELE, dodatno opremo, tekočine in kozmetiko, to vse pa lahko prevzamete na 37-ih mestih po Sloveniji.
Vse, kar potrebujete za svojega jeklenega konjička, boste našli v njihovih trgovinah! Tudi tekočino za stekla, pa čeprav ni obvezna zimska oprema! Je pa priporočljivo, da imamo tank za čistilo za stekla poln.
Več na bartog.si.