Piščančji mini file, nežno začinjen s slastno marinado »Fit« je odlična izbira za hiter, lahek in zdrav obrok.

INTERNET PP OKT 2019_PPR NOVO-1 copy

Pri pripravi jedi se lahko prepustiš svoji kreativnosti, lahko pa poskusiš recept za solato s sočnimi filetini Natur Premium Fit. Potrebuješ sočne filetine »Fit«, zeleno solato, češnjeve paradižnike, kumare, rukolo, kapre, svežo baziliko in bučke ter olje, vinski kis in sol za preliv. V skledi zmešaj solato, na četrtine narezane češnjeve paradižnike, na kolobarje narezane kumare, rukolo in malo kaper. Bučke nareži na kocke in jih popeci na oljčnem olju, ter jim na koncu dodaj malo sveže bazilike. Primešaj jih k ostali zelenjavi. Filetine nareži in prav tako popeci v ponvi, pazi le, da jih ne presušiš. Solato začiniš s prelivom iz olja, kisa in soli, ter zraven postrezi kruh. Dober tek!

INTERNET PP OKT 2019_Filetini_PPR

Za ljubitelje polnih in rahlo pekočih okusov so na voljo sočni filetini marinirani v omaki »Texas«, katere glavni sestavini sta črni poper in rdeča paprika. Poskusi recept za tortiljo s sočnimi filetini Natur Premium Texas ali pa ustvari jedi po svoje. Poleg sočnih filetinov z okusom Texas potrebuješ še bučke, korenje, papriko, jajčevec in tortiljo. Meso narežeš na koščke in ga opečeš na oljčnem olju v voku. Ko se meso začne opekati dodaš nasekljano zelenjavo. Spečeš do konca ob čemer pazi, da mesa ne prepečeš (razrežeš kos mesa in ko ni več rožnat, je pečen). V ponvi popečeš tortiljo, ki jo nato napolniš z mesom in zelenjavo. Dodaš še narezane kumare in češnjev paradižnik ter preliješ z omako, ki jo pripraviš iz grškega jogurta kateremu dodaš malo česna in svežega kopra. Naj ti tekne!

INTERNET PP OKT 2019 filetini texas copy

Okusom žara se ni potrebno odreči z zaključkom poletja. Z BBQ marinado začinjen sočni steak iz piščančjih stegen (brez kosti in kože) pričara okuse poletja tudi na deževen jesenski dan. Idealen je namreč za pripravo burgerjev. Pri pripravi lahko pustite prosto pot svoji domišljiji ali pa poskusite spodaj zapisan recept za burger s sočnim steakom Natur Premium BBQ. Rdečo čebulo razrežeš na kolobarje in jo opečeš na oljčnem olju. Dodaš sladkor in pustiš na ognju toliko časa, da karamelizira. Sočni steak BBQ popečeš na ponvi. Po želji lahko na steak tik predno je pečen dodaš še rezino sira ter pokriješ s pokrovko, da se sir stopi. Bombetko za burger pogreješ v pečici ter jo razrežeš na pol. In si sestaviš burger: na spodnji del bombetke namažeš bbq omako, nanjo položiš čebulo in steak, dodaš rukolo in list zelene solate, košček kumare in češnjev paradižnik ter pokriješ z zgornjim delom bombetke. Dober tek!

INTERNET PP OKT 2019_steak PPR