Zanimivosti

Tehnika Tine Maze te bo motivirala že danes!

Oglasno sporočilo
7. 11. 2019, 14.21
Posodobljeno: 7. 11. 2019, 14.21
Deli članek:

Kaj počne Tina, ko stvari ne gredo, tako kot si jih je zamislila? Gre na Orangino in piše!

Promocijsko gradivo
Tina Maze in njen nasvet.

"Ko stvari ne gredo, tako kot ste si želeli, ko ne veste, kaj bi naredili s sabo in okolico, vzemite list papirja ter zapišite svoje misli. Medtem ko pišete, se bo utrdila prava rešitev za vas. Če vaš občutek ne bo boljši, nadaljujte s pisanjem." 

Nasvet, ki ga je Tina delila s svojim sledilci na družbenih omrežjih, je njej pomagal v mnogih trenutkih v njeni karieri, kakor tudi osebnem življenju. Živciranje in negativnost zanjo nikoli nista bili možnost, saj je zahvaljujoč tej tehniki, vedno imela jasno vizijo tega, kar želi doseči. Njena pot k uspehu dokazuje, da se kljub številnim preprekam lahko doseže zavidljive rezultate, vendar samo, če ne pustimo negativnim mislim, da stopijo na našo pot.

Naslednjič, ko boste odšli v lokal vzemite s sabo beležnico, pišite, popijte Orangino in se vključite v Facebook nagrajevanje "Na smučanje z Orangino!" Glavna nagrada je druženje s Tino, na katerem bo Tina nagrajencu osebno predala ljube Stockli smuči z njenim podpisom.

Prav tako lahko osvojite tudi ostale bogate nagrade, kot so VIP vstopnice za FIS svetovni pokal v smučarskih poletih v Planici in VIP vstopnice za Zlato lisico. Na vas je le, da sedete v vaš najljubši lokal, naročite Orangino in se seznanite s pravili na Orangina Facebook strani!