"Ko stvari ne gredo, tako kot ste si želeli, ko ne veste, kaj bi naredili s sabo in okolico, vzemite list papirja ter zapišite svoje misli. Medtem ko pišete, se bo utrdila prava rešitev za vas. Če vaš občutek ne bo boljši, nadaljujte s pisanjem." 

Nasvet, ki ga je Tina delila s svojim sledilci na družbenih omrežjih, je njej pomagal v mnogih trenutkih v njeni karieri, kakor tudi osebnem življenju. Živciranje in negativnost zanjo nikoli nista bili možnost, saj je zahvaljujoč tej tehniki, vedno imela jasno vizijo tega, kar želi doseči. Njena pot k uspehu dokazuje, da se kljub številnim preprekam lahko doseže zavidljive rezultate, vendar samo, če ne pustimo negativnim mislim, da stopijo na našo pot.

Naslednjič, ko boste odšli v lokal vzemite s sabo beležnico, pišite, popijte Orangino in se vključite v Facebook nagrajevanje "Na smučanje z Orangino!" Glavna nagrada je druženje s Tino, na katerem bo Tina nagrajencu osebno predala ljube Stockli smuči z njenim podpisom.

Prav tako lahko osvojite tudi ostale bogate nagrade, kot so VIP vstopnice za FIS svetovni pokal v smučarskih poletih v Planici in VIP vstopnice za Zlato lisico. Na vas je le, da sedete v vaš najljubši lokal, naročite Orangino in se seznanite s pravili na Orangina Facebook strani!