Zanimivosti

Ideja za hiter in uravnotežen obrok

Oglasno sporočilo
25. 10. 2019, 15.08
Deli članek:

Tudi vi skoraj vsako jutro hitite in nimate časa zajtrkovati doma? Kaj pa dopoldanska in popoldanska malica? Koliko vas zaradi pomanjkanja časa potem seže po hitrih, pogosto nezdravih rešitvah?

Večina zaposlenih nas svoj dan začne tako, da se pripravimo na odhod v službo, kjer nas lovijo roki, po končanem delovniku pa hitimo, da se pravočasno udeležimo vseh konjičkov, ob tem skrbimo še za svoje družabno življenje, obenem pa smo nenehno obdani z na tisoče informacijami in obveznostmi, zato je izrednega pomena, da vzpostavimo navade, ki vključujejo kakovostno prehrano.

Po jutru se dan pozna, pravijo – in prav imajo!
Vsi za zajtrk iščemo izdelke, ki bodo okusni in hitro pripravljeni. Zlato polje ima za vse, ki jim je pomembna kakovostna prehrana, a jim vedno primanjkuje časa, nov izdelek – Sport kaše Zlato polje. Izbirate lahko med štirimi drznimi okusi, vse pa odlikuje hitra priprava, saj jih le zmešate z vodo.

Tudi za malico moramo poskrbeti za uravnoteženo izbiro
Sport kaše Zlato polje pa niso odlične le v obliki kaš, temveč si lahko z njimi pripravimo tudi smuti, ki si ga brez slabe vesti privoščimo med večjimi dnevnimi obroki. Pakirane so porcijsko, tako da je vsaka primerna za en obrok. Njihova priprava je zelo hitra, saj je poleg porcijskega pakiranja kaše voda edina sestavina, ki jo še potrebujemo. Zaradi praktičnega pakiranja so poleg obrokov doma tudi odlični spremljevalci na izletih, potovanjih ali kot malica v službi.

Osnova Sport kaš Zlato polje so drobno rezani ovseni kosmiči, ki jim je dodano suho sadje, oreščki, čokolada in drugi dodatki. Sport kaše s proteini pa so odlične tudi kot obrok po športni vadbi.
Izbiramo lahko med štirimi okusi ovsenih kaš. Kaša s proteini bela čokolada, brusnica in pistacija poleg odličnega okusa vsebuje 18 % beljakovin. Kaša s proteini čokolada in čili vsebuje 20 % proteinov in je primerna za tiste malo bolj drzne. Tradicionalnemu okusu temne čokolade so namreč dodali čili, ki nežno požgečka naše brbončice. Za še bolj poln okus pa so tu še koščki praženih lešnikov. Sport kaša buča in borovnica je drzna kombinacija s prijetno aromo, ki je z dodanimi semeni chie in kurkume ter betaglukani združena v harmonično celoto. Izdelek je tudi vir prehranskih vlaknin. Za vse ljubitelje nežnih sadnih oreškastih okusov pa je na voljo Sport kaša kokos in datlji. Ta ima prijeten tropski okus, ki se sklada z raznovrstnim sezonskim sadjem, dodani so ji tudi betaglukani in semena chia.