Cedevita Olimpija

Zmaji gredo na prvo domačo zmago v Evropskem pokalu

N.N.
18. 10. 2019, 12.53
Posodobljeno: 18. 10. 2019, 12.59
Deli članek:

Preboj med najboljših 16 moštev v tekmovanju bi s tem bil malenkost lažji.

Facebook Cedevita Olimpija
Danes so ljubljanski Zmaji odpotovali v Laktaše, kjer se bodo jutri ob 20.00 pomerili z Igokea - Republika Srpska.

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v sredo ob 20.30 v Areni Stožice na obračunu četrtega kola Evropskega pokala proti francoskemu klubu Nanterre 92, klubu s skoraj stoletno zgodovino, skušali zabeležiti prvo domačo zmago v evropskih tekmovanjih po 30. novembru 2016, ko so Zmaji v 7Days EuroCupu ugnali Ratiopharm Ulm s 76:73. Hkrati bi uspeh pomenil prvo zmago v tej sezoni Evropskega pokala, pot do preboja med najboljših 16 moštev v tekmovanju pa bi bila malenkost lažja. Vrata dvorane se bodo odprla 60 minut pred začetkom tekme.

V kotičku EuropaDonna Slovenija v zelenem ringu Arene Stožice si bo možno znova zagotoviti tudi majice z logotipom KK Cedevita Olimpija in EuropaDonna Slovenija, minimalni dobrodelni prispevek pri nakupi majice, pa je 10 EUR. Celotna zbrana sredstva bodo namenjena Europi Donni.

Zajem zaslonske slike
Ogrevalne majice bo možno v trgovini dobiti na dvoboju s francoskim Nanterrejem 92, v sredo, 23. oktobra, v Stožicah.

Hkrati v okviru #RozaOktober poteka tudi akcija s sponzorji Cedevite Olimpije, ki za vsak zadet met za tri točke Zmajev na domačih tekmah v oktobru prispevajo 100 EUR, celoten znesek pa bo namenjen EuropaDonna Slovenija za ozaveščanje o problematiki raka dojk.

Ogrevalne majice, ki so jih košarkarji Cedevite Olimpije nosili na obračunu drugega kola Lige ABA s Cibono, in jih bodo tokrat krasili podpisi Zmajev, bodo na voljo v soboto na obračunu četrtega kola regionalnega tekmovanja s Partizanom NIS, vrata dvorane pa se bodo odprla 90 minut pred začetkom tekme. Navijači si jih bodo lahko zagotovili po izklicni ceni 50 EUR, celoten izkupiček, zbran ob nakupu majic, pa bo namenjen Europi Donni.

Zajem zaslonske slike
Minimalni dobrodelni prispevek je 10 EUR, na majicah pa bo možno najti tudi podpise košarkarjev Cedevite Olimpije.

Vstopnice za ogled tekme si lahko zagotovite v spletni trgovini KK Cedevita Olimpija (www.shop.olimpija.com), na vseh bencinskih servisih Petrol in na vseh prodajnih mestih Moje karte.

Danes so sicer ljubljanski Zmaji odpotovali v Laktaše, kjer se bodo jutri ob 20.00 pomerili z Igokeo. Fantje bodo v Ligi ABA skušali zabeležiti še tretjo zaporedno zmago.