Zanimivosti

Tole vas lahko reši, če nenehno zamujate!

Promocijsko sporočilo
27. 11. 2019, 11.40
Deli članek:

Moj urnik je podoben znanstveni fantastiki. Zgolj zato, ker se zgodi, da moram biti v določenih delih dneva na treh koncih naenkrat – pa enostavno ne gre. Zato vsak dan delam menjave, iščem dežurstva in kličem babice …

Oglasno sporočilo
Tole vas lahko reši, če nenehno zamujate!

Ja, to je življenje mlade mame! 

Če te vloge še nimate ali pa ob sebi nimate boljše polovice, ki je to vlogo prevzela, potem lahko seveda ignorirate spodnje vrstice. Ker če jih boste komentirali, boste čez leta pojedli precej zarečenega kruha kot sem ga tudi sama.

Če pa ste tovrstno vlogo že prevzeli ali imate ob sebi osebo, ki jo je – potem natanko veste o čem govorim. Lovljenje minut, vpisovanje aktivnosti v koledar, vožnja iz enega na drug konec in neprestana naglica. To je tisto, kar je moja edina trenutna stalnica v življenju.

Dva otroka, tri stvari – in gospodinjstvo!

Mislim, da se moram na tej točki pokloniti vsem, ki imate več otrok. Jaz imam dva. Dva, ki v popoldanskem času obiskujeta tri stvari. To pomeni, da smo odsotni tri dni na teden. In preden se dvakrat obrnemo, se teden že konča, v vrsti pa stojijo gospodinjska opravila, ki pridejo na svoj račun šele ob koncih tedna. Saj veste, kupi perila, pranje, pospravljanje, pomivanje.
Če je vikend lep, se ta opravila lahko zamaknejo tudi v naslednji teden.
In ne samo opravila, tudi druge stvari. Nemalokrat se mi zgodi, da mi pred nosom zaprejo vrata lekarne, pošte in trgovine … In potem čaram.
Zato sem toliko bolj hvaležna za enostavne stvari, ki olajšajo moje življenje. In niso odvisne od ure, dela dneva in ne zahtevajo vnaprejšnjega načrtovanja!

PS Paketomat obiščem vsaj dvakrat na teden. Ponavadi v pižami in puloverju, ob desetih zvečer.