Zakonca v šoku

FOTO: Smrad v avtu zakonca pripeljal do nenavadnega odkritja

A.S.
11. 10. 2019, 10.56
Posodobljeno: 11. 10. 2019, 12.28
Deli članek:

Chrisa Perisica je soproga poklicala, potem ko je med vožnjo opazila, da je z njunim vozilom nekaj narobe. Soprog ji je naročil, naj odpre avtomobilski pokrov, morebitno okvaro ujame v objektiv in mu pošlje fotografijo. Zagotovo pa ni pričakoval tega.

Facebook
Veveričja zaloga za zimski čas.

V Pittsburghu, kjer živita Holly in Chris Perisic, so se začele veverice pripravljati na zimo. Orehi z drevesa pred njunim dvoriščem so začeli izginjati, mali glodavci pa so jih začeli skladiščiti na prav posebnem mestu.

V ponedeljek je Holly med vožnjo opazila, da z avtomobilom ni vse tako, kot bi moralo biti: neprijeten vonj po zažganem je pomenil alarm. Perisiceva je takoj ustavila in poklicala soproga. Ta ji je naročil, naj odpre pokrov avtomobila, da morebitno okvaro ujame v objektiv in mu fotografijo nato pošlje, zagotovo pa ni pričakoval tega. V motornem delu vozila je bilo namreč več kot 200 orehov. »Tako veliko drevo imava pred hišo pa nisva opazila, da orehi izginjajo,« je povedal Chris za KDKA. Majhni glodavci so namreč zimsko zalogo skladiščili kar v njunem avtomobilu.

Zakonca Perisic sta se kmalu po popravilu avtomobila (škoda je bila popravljiva) odločila, da drevo podreta in svojo izkušnjo delita na facebooku: »V kolikor svoje vozilo parkirate zunaj, je dobro, da vsake toliko pogledate pod pokrov avtomobila«.