Zanimivosti

Nora Oktoberfešta bo potekala pod šotori Petre, ki pokrijejo vse priložnosti

Oglasno sporočilo
11. 10. 2019, 14.38
Deli članek:

Čaka nas NEPOZABNA, kar DVODNEVNA fešta, tokrat na PARKIRIŠČU PRED QLANDIO v Novem mestu. Pridružite se nam v PETEK, 18. in v SOBOTO, 20. oktobra 2019! Za pokrito prizorišče bodo poskrbeli naši zvesti sodelavci pri podjetju Petre, kjer imajo šotore za vse priložnosti.

Tudi letos bo Dolenjsko tresla nora fešta, in sicer v PETEK, 18. OKTOBRA, ko nas bodo od 21.00 ure dalje zabavali Petkova pumpa, Mambo Kings in Tanja Žagar ter v SOBOTO, 20. OKTOBRA, ko nas od 21.00 ure dalje čaka noro praznovanje zavidljivega 5. rojstnega dne Aktualove Galame v družbi legendarnega gosta večera, Jasmina Stavrosa

Tako v petek, kot tudi v soboto, je napovedano lepo vreme, zato ste lahko popolnoma brez skrbi. V primeru, da bi nas presenetile dežne kaplje, pa so nam na pomoč priskočili sodelavci iz podjetja Petre, ki bodo poskrbeli za velik šotor, pod katerim bo potekala dvodnevna prireditev. 

TEGA RES NE SMETE ZAMUDITI!

Vstopnice so v prodaji od tega trenutka dalje, in sicer na Eventimu, bencinskih servisih Petrol in v Time out caffe-ju v Novem mestu!

POZOR!

Prve vstopnice, ki ste si jih lahko v predprodaji zagotovili po najnižji ceni, so RAZPRODANE. Še vedno pa imate možnost, da si jih zagotovite po nižji ceni, in sicer že od 11,90 € dalje, na dan dogodka pa bo cena vstopnice znašala 15 €

*Vstopnica velja za oba večera, njihovo število pa je omejeno.

##IMAGE-956708##

Kaj še čakate, pridružite se nam na zabavi leta na Dolenjskem!