Zanimivosti

Iščete lokacijo za konference in poslovne dogodke? Ta bo prava za vas!

Oglasno sporočilo
1. 10. 2019, 13.01
Posodobljeno: 1. 10. 2019, 13.22
Deli članek:

Sprejem in pogostitev poslovnih partnerjev oz. obiskovalcev konferenčnih dogodkov, sta vsakemu podjetju, ki se odloči zanje, prvotnega pomena. Iskanje odlične lokacije za srečanja, ki bi zadovoljila vse potrebe vašega podjetja, pa je pogosto zelo zamudno in stresno. Pobrskali smo med lokacijami in izbrali zmagovalno.

Pobrskali smo med najbolj zaželenimi lokacijami, na katere prisegajo številna slovenska podjetja in izbrali zmagovalno – to je osrednji mestni in poslovno konferenčni hotel Paka Velenje, ki se bohoti s kar štirimi zvezdicami ter Booking oceno 8,6.

Zakaj prav Hotel Paka Velenje?

Hotel Paka Velenje je odlična lokacija za srečanja udeležencev iz celotne Slovenije, konferenčni center s kar šestimi sodobno urejenimi in opremljenimi konferenčnimi dvoranami za do 250 udeležencev, pa niti vas, niti vaših gostov, ne bo pustil ravnodušnih.

Končno je napočil čas, da svoje konference, predstavitve in druženja, dvignete na najvišjo možno raven.

Poskrbljeno pa bo tudi za udobje in dobro počutje vas in vaših gostov na čisto vsakem koraku

Hotel gostom namreč omogoča nastanitev v kateri izmed 53-ih sodobno urejenih hotelskih sob, čaka pa jih tudi izvrstna a la carte kulinarična ponudba ter okusna dnevna in nedeljska kosila, ki si jih lahko privoščijo celo na različnih lokacijah tudi izven hotela (Hotel Paka, Vila Herberstein, Restavracija Jezero).

Kljub temu, da za vrhunske pogostitve med dogodki in praznovanji v celoti poskrbi izkušena ekipa pod taktirko chefa Igorja Stankovića, pa vse ljubitelje sladkih dobrot in lepih razgledov, pričakujejo tudi sladice pripravljene po hišnih receptih iz domače slaščičarne, ki si jih bodo lahko privoščili v kavarni s prelepo letno teraso z razgledom na mesto in dogajanje v njem.

Izkušnja, ki je vaši gostje še dolgo ne bodo pozabili

Želite zasloveti kot popoln gostitelj? Vaši gostje bodo v Hotelu Paka Velenje lahko koristili katero od atraktivnih aktivnosti iz dodatne ponudbe. Nič ni namreč lepšega kot to, da si lahko privoščijo sprostitev v kozmetičnemu salonu ali kinu in večer zaključiti v sproščujoči savni.

Poskrbljeno pa je tudi za vse ljubitelje raziskovanja okoliških krajev in znamenitosti – vaši gostje bodo tako lahko obiskali Muzej premogovništva, Velenjski grad, Velenjsko jezero in ostale znamenitosti, ki jih lahko preverite tudi TUKAJ.

Je tudi vas Hotel Paka Velenje navdušil toliko, kot je nas?

Potem obiščite www.hotelpaka.com oz. www.gorenjegostinstvo.si in preverite njihovo vrhunsko ponudbo ali pa jih kontaktirajte na:

HOTEL PAKA
Rudarska 1, 3320 Velenje, Slovenija
T + 386 (0) 898 07 00
info@hotelpaka.com