Zanimivosti

VIDEO: Bo Jernej Damjan zamenjal skoke za radijski mikrofon

R.T.
21. 9. 2019, 08.02
Posodobljeno: 21. 9. 2019, 08.08
Deli članek:

Smučarski skakalec Jernej Damjan se je pred mikrofonom Hitradia Antena prvič v življenju preizkusil v vlogi radijskega voditelja.

Radiohit Antena
Jernej Damjan in Taya Damjan.

Odrezal se je tako zelo dobro, da je bila njegova žena voditeljica Taya Damjan izjemno navdušena. Je to morda znak, da bo priljubljeni športnik zamenjal kariero?

Taya in Jernej namreč v svojem vlogu na Youtubeu Damjan Family, redno objavljata različne izzive, ki nasmejijo in navdušijo gledalce. Za to potezo sta se odločila tudi tokrat. 36-letni slovenski skakalni reprezentant je za eno uro zamenjal vlogo s svojo ženo Tayo, ki vodi program vsak delovnik med 10. in 14. uro, ter v živo nagovoril poslušalce pred radijskim mikrofonom.

»Če sem lahko jaz skočila na skakalnici, zakaj ne bi Jernej enkrat vodil programa na radiu. Prvič se je za mešalke, mikrofon in štiri monitorje, vsedel samo pet minut prej. Sodelavec Alen Podlesnik mu je asistiral, sama pa sem vse spremljala iz avtomobila, na poti na radio,« je v smehu povedala voditeljica.

»Malce sem se bal števila gumbov na mešalnih mizah v studiu. Drugače je, ko si gost in ti je vseeno kaj je v programu. Takrat poveš svoje in to je to, tukaj pa moraš slediti vsem zaporedjem, da tvoj vklop dobi pravi smisel. Zanimiva izkušnja tudi zame, zelo sem bil zadovoljen,« je navdušeno povedal športnik, ki pa se bo še vedno držal smučarskih skokov. Kako se je odrezal v vlogi voditelja, pa si poglejte v videposnetku.