Popotnik

FOTO: Nasmejan ježek ima neverjetnih 1.5 milijona sledilcev na instagramu

A.S.
17. 9. 2019, 13.21
Posodobljeno: 17. 9. 2019, 13.29
Deli članek:

Herbee je najbolj srečen jež na svetu, ki nenehno potuje, njegova lastnica pa ga v fotografski objektiv ujame vsakič, ko obiščeta novo destinacijo. Na instagramu pa mu sledi več kot 1,5 milijona ljudi.

Instagram (osebni profil)
Herbee je postal "petfluenser".

Talitha Girnus iz nemškega mesta Wiesbaden je lastnica najbolj srečnega ježka na svetu, ki je z 1,5 milijona sledilcev in sledilk postal edini influenser z bodicami ali kar "petfluenser".

Talitha je Herbeeja prvič predstavila svetu skupaj z Mr. Pokeejem, prav tako ježem, ki pa je letos umrl. Herbee je na svoja pleča prevzel tudi poslanstvo razveseljevanja ljudi. Sporočilo na spletni strani Girnusove glasi: »Poleg vseh resnih in težkih stvari, ki pestijo svet vsak dan, je tu Herbee, ki vam bo prikradel nasmeh na obraz. Kadarkoli se ljudje vrnejo na našo spletno stran, jim želimo dati razlog, da ne izgubijo vere, svet je namreč lahko čaroben«.

Herbee pa je pred dvema tednoma dobil novo prijateljico – odslej ga bo na avanturah spremljala Audree. Ježek in mačka pa sta sodeč po fotografijah na instagramu že postala prijateljska zaveznika.