Zanimivosti

Cedevita Olimpija prvič v Hali Tivoli proti tekmecu s slovenskim reprezentantom

Oglasno sporočilo
11. 9. 2019, 10.44
Posodobljeno: 11. 9. 2019, 10.53
Deli članek:

Košarkarji Cedevite Olimpije se bodo danes prvič predstavili slovenski javnosti.

Cedevita Olimpija
Tekma z Ulmom bo že četrti preizkus košarkarjev Cedevite Olimpije v malo več kot tednu dni.
Vstopnice za ogled tekme v Hali Tivoli so na voljo v spletni trgovini (www.shop.olimpija.com), na vseh bencinskih servisih Petrol in na vseh prodajnih mestih Moje karte. Tekmo bo možno v neposrednem televizijskem prenosu spremljati tudi na Šport TV 1 in na Facebook strani Cedevita Olimpija Ljubljana.

Ob 18.30 se bodo v ljubljanski Hali Tivoli pomerili z nemško ekipo ratiopharm Ulm, ki jo vodi nekdanji slovenski kapetan Jaka Laković, v ekipi pa najdemo tudi slovenskega reprezentanta Zorana Dragića. Zmaji se bodo v slovensko prestolnico vrnili po pripravljalnem turnirju v Sarajevu, kjer so tudi postali zmagovalci turnirja, ki je potekal v spomin na preminulo legendo evropske košarke Mirzo Delibašića

Četo glavnega trenerja Slavena Rimca čaka zahtevna preizkušnja s šestim najboljšim moštvom nemškega državnega prvenstva iz minule sezone, Cedevito Olimpijo pa bomo lahko prvič na delu videli tudi v novih tekmovalnih dresih. Obračun z Nemci bo za navijače zagotovo zelo zanimiv, saj se bosta Zmajem po robu postavila Laković in Dragić, ki sta se v Ulm preselila pred začetkom nove tekmovalne sezone.

Za Ljubljančane bo to prva in hkrati edina tekma pred odprtimi tribunami na slovenskih tleh pred odhodom na Superpokal Lige ABA v Zagreb, zato bodo zagotovo potrebovali podporo s tribun tivolske dvorane.

Zanimivo dogajanje že pred tekmo

V Tivoliju se bo dogajanje začelo že ob 16.00, ko se bodo aktivnosti začele na igrišču Podam, da igram, dobro uro pred začetkom tekme pa se bomo vsi skupaj preselili v Halo Tivoli. Na igrišču Podam, da igram si bo možno ogledati tekmo mladih Zmajčkov iz Košarkarske šole Cedevita Olimpija, predstavila se bodo dekleta iz plesne skupine Green Ladies, z nami bodo člani Ekipe #ZmajevoSrce, predstavil se bo projekt Bodi dober, bodi kul, to pa je le nekaj zanimivih stvari, ki se bodo dogajale na zunanjem tivolskem igrišču. 

Cedevita Olimpija
Tekma se bo začela ob 18.30.