Preteklo soboto so za navdihujoče glasbeno dogajanje na Trgu Leona Štuklja, ki ga je največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije poklonilo svojim zvestim obiskovalcem, poskrbeli poskočni Modrijani in šarmantni Jan Plestenjak.

2_Modrijani so obnoreli poln Trg Leona Štuklja (foto Marko Pigac)
Marko Pigac
Modrijani so obnoreli štajersko prestolnico.

Nepozaben večer na Trgu Leona Štuklja

Središče Maribora je preteklo soboto obnorel rojstnodnevni val energije. Najprej je simpatična Štajerka Polona Požgan, ki je povezovala dogajanje, obiskovalce ogrela z očarljivo živahnostjo. Nato so za popoln večer poskrbeli Modrijani ter Jan Plestenjak s skupino.

2_Ve¦Źer je otvorila simpati¦Źna Polona Po+żgan (foto Bojan Mihali¦Ź)
Bojan Mihalič
Večer je otvorila simpatična Polona Požgan.

Največji mariborski trg je bil kljub dežju poln veselih obiskovalcev, ki so peli v en glas na vsem poznane glasbene hite. 

4_Kljub dežju je mariborski Trg Leona Štuklja napolnila množica obiskovalcev (foto Marko Pigac)
Kljub dežju je mariborski Trg Leona Štuklja napolnila množica obiskovalcev.

Darilo zvestim obiskovalcem Europarka

Priljubljeni Jan Plestenjak, ki je ponovno navdušil tako predstavnice nežnejšega spola kot tudi gospode, nam je zaupal: »Neverjetno. Želel sem stopiti z odra in praznovati skupaj z množico. Vsako leto se Europark potrudi, da ustvari nepozabno vzdušje. Tudi letos jim je uspelo.«

europark 3
Marko Pigac
Jan Plestenjak je pripravil pravi glasbeni spektakel.

Blaž Švab, glavni pevec navihanih Modrijanov, je dodal: »Vse najboljše Europark! Če bi ponovno praznoval 19. rojstni dan, bi ga zagotovo v takem slogu.«

europark 1
Marko Pigac
Center managerka Europarka Simona Mandl s svojo ekipo v družbi Modrijanov.

Simona Mandl, center managerka Europarka, pa je ob koncu koncerta povzela letošnje dogajanje: »Vsako leto znova sem presenečena nad odzivom naših obiskovalcev. Štajerska se resnično veseli in praznuje z nami. Naši uspehi so tudi njihovi. Mislim, da nam je letos ponovno uspelo, da smo skupaj ustvarili nepozabno rojstnodnevno rajanje. Hvala vsem za zvestobo in zaupanje.«

7_Simona Mandl in Jan Plestenjak sta z veseljem poklepetala (foto Marko Pigac)
Marko Pigac
Jan Plestenjak je z veseljem poklepetal s Simono Mandl.

Ribič Pepe in energična Tanja Žagar

Praznovanje rojstnega dne so v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije obeležili tudi z dvema prireditvama v avgustu. Najprej je Europark pripravil čudovito presenečenje za najmlajše, ki so petkovo popoldne preživeli v najboljši družbi – skupaj z Ribičem Pepetom.

7_Energična Tanja Žagar je navdušila obiskovalce Europarka Maribor (foto Bojan Mihalič)
Bojan Mihalič
Tanja Žagar je dodobra razgrela Europark Maribor.

europark 2
Bojan Mihalič
Petra Romih, vodja marketinga, Polona Požgan, Simona Mandl, center managerka Europarka in Vanja Bele Kovačič, asistentka za marketing.

Poletno vzdušje je dan zatem za obiskovalce pričarala tudi poskočna Tanja Žagar. Ob živahnih ritmih nihče ni ostal ravnodušen in tako je pel ves Europark. Presenečenj ni manjkalo niti za sladkosnede, ki so se razveselili okusne torte velikanke. Obiskovalce pa so v prodajalnah in lokalih nakupovalnega središča razvajali tudi z rojstnodnevnimi popusti.

9_Kot se za rojstnodnevna praznovanja spodobi, ni manjkala niti torta (Foto_Bojan Mihalič)
Bojan Mihalič
Kot se za rojstnodnevna praznovanja spodobi, ni manjkala niti torta.