Ženske se rade odpravimo po nakupih, ker pa se nam vedno mudi, bomo zavile v trgovino, ki nam je pri roki in kjer lahko izberemo oblačila za vso družino.

Trgovine MANA  so v vsakem večjem slovenskem kraju. Ponudba v trgovinah MANA je bogata: ženska in moška oblačila, oblačila za otroke od rojstva do najstniških let ter velika izbira posteljnine in brisač. 

MANA_2
Mana

Letošnja jesenska kolekcija oblačil je ležerna in raznolika. Juter si ne moremo več predstavljati brez prehodnih jaken. V trgovinah MANA poiščite veliko izbiro jaken windstopper in jaken v videzu usnja

MANA_3
Mana

Pri nakupu jaken in plaščev pazite na to, da jih boste lahko kombinirale na več outfitov, tako na hlače kot tudi na obleke in tunike. Zaradi udobja nošenja pa je najbolje, če je material kombiniran z volno, kot je tudi pri kratkem prepasanem plaščku  iz MANE z modnimi všitki v videzu usnja na rokavih in žepih. 

MANA_0PLASC
Mana

Mehka jopica  v stilu baylage je tista, ki jo boste najraje oblekle preko bombažne majice z nežnimi potiski, saj se boste v njej počutili kot v najbolj ljubečem objemu. 

MANA_4
Mana

Nobena jesen pa ni popolna brez našega najljubšega jeansa, ki se krasno kombinira s trendovskimi srajčnimi bluzami, ki jim za bolj ležeren videz zavihajte rokave.

MANA_5
Mana

Aktivne gospe v zlatih letih se pogosto odpravijo na tržnico, po gobe, na sprehod ali pa čuvajo najljubše vnučke in so pri tem rade ležerne in udobno urejene! Na klasične platnene hlače naj oblečejo ženstveno krojeno karirasto srajco, prešit brezrokavnik, ki je v trgovinah MANA na voljo do velikosti XXXL, pa jih bo grel preko ledvenega predela, ne da bi oviral gibanje rok.

DEZO0366 - (Rok Dezelak RD2
Mana

In naši gospodje? Seveda so radi lepo oblečeni, a brez prevelikega truda. Zanašajo se na preverjene kombinacije, ki jih najdejo v trgovinah MANA. Moške jeans hlače z elastanom, bombažna karo srajca ali majica z dolgimi rokavi, za službene obveznosti pa srajca z dolgimi rokavi in z visokim deležem bombaža za prijetno nošnjo in lažje vzdrževanje.

MANA_7
Mana

Kaj pa obleči preko? Obvezno jakno v videzu usnja, saj je ta prava za vsak outfit in vsako priložnost. Najboljše pa je, da je nega preprosta, saj je dovoljeno tudi ročno pranje.

Obiščite www.mana.eu ali preglejte https://www.facebook.com/ManaSlovenija/

MANA_8
Mana