Zanimivosti

3 nasveti za vsakodnevne nakupe, s katerimi prihranite čas in denar

Oglasno sporočilo
11. 9. 2019, 09.22
Posodobljeno: 11. 9. 2019, 09.55
Deli članek:

Ste se kdaj vprašali, kako učinkoviteje opraviti vsakodnevne nakupe? V času prenatrpanih urnikov si vsi želimo, da bi bilo nakupovanje karseda hitro in enostavno, zato vam ponujamo tri preproste nasvete, s katerimi se boste izognili zamudnim nakupom in prihranili tako čas kot denar.

Hofer

1. Izberite trgovino, kjer najdete vse, kar potrebujete.

Nič ni bolj zamudno kot nakupovanje v več kot eni trgovini. Zato je za hiter nakup priporočljivo izbrati zgolj bližnjo trgovino, v kateri najdete vse, kar potrebujete.

V 85 trgovinah HOFER najdete skrbno izbrano redno ponudbo z več kot 3000 vrstami izdelkov. Mednje se uvršča vse širši izbor ekoloških, vegetarijanskih in veganskih izdelkov, izdelkov brez laktoze ter tistih za izbrane okuse, ki jih najdete v liniji Gourmet. Vsi izdelki v ponudbi so izbrani z namenom, da brez nepotrebnega iskanja in dodatnih pomislekov najdete vse, kar potrebujete na enem mestu.

Včasih se zgodi, da potrebujemo kaj, česar nismo napisali na nakupovalni listek. Zato v trgovinah HOFER poleg prehranskih izdelkov najdete tudi čistila, kozmetične izdelke, darilne vrečke, knjige, cvetje in še marsikaj drugega. Redno ponudbo tako letno dopolnjuje več kot 6500 izdelkov posebne ponudbe, kjer vsakdo lahko najde nekaj zase. Vse od športnikov pa do domačih mojstrov.

HOFER

2. Ne izgubljajte časa z iskanjem parkirnega prostora.

Zamudno iskanje parkirnega prostora, hoja do trgovine in nazaj ... Zakaj ne bi raje parkirali skoraj pred vhodom in prihranili čas?

Pred trgovinami HOFER se nahaja parkirišče s številnimi parkirnimi mesti in zadostnim številom parkirnih mest za invalide, ki so razvrščena neposredno pred vhodom. Obenem so parkirna mesta širša od standardnih, kar omogoča dodatno udobje pri zlaganju nakupa v avtomobil in enostavnejše posedanje otrok v otroške sedeže.

3. Nakupujte v trgovinah s kakovostnimi lastnimi blagovnimi znamkami.

Lastne blagovne znamke trgovcu omogočajo strog nadzor nad njihovo proizvodnjo in posledično kakovostjo, hkrati pa tudi najnižje cene za kupce. To je tudi razlog, da približno 85 % redne ponudbe v trgovinah HOFER predstavljajo izdelki lastnih blagovnih znamk, ki jih proizvajajo v sodelovanju s številnimi dobavitelji, tako slovenskimi kot tujimi.

HOFER s premišljenim izborom izdelkov kupcem omogoča enostaven in hiter nakup prehrambnih in neprehrambnih izdelkov visoke kakovosti po vedno nizki HOFER CENI. Zagovarjajo tudi enotno razporeditev, ki skrbi, da si izdelki sledijo po istem zaporedju oz. se v večini trgovin HOFER nahajajo na enakem mestu, kar vam omogoča, da jih najdete še hitreje.