Zanimivosti

Je načrtovanje porok in dogodkov tvoj sanjski poklic?

Oglasno sporočilo
6. 9. 2019, 09.30
Posodobljeno: 6. 9. 2019, 10.44
Deli članek:

Uresniči svoje sanje in se vpiši na prvo slovensko Akademijo za organizacijo porok in dogodkov.

Ana Kete

Poklic poročnega načrtovalca postaja v Sloveniji zelo priljubljen in priznan. Vse več bodočih mladoporočencev poišče pomoč profesionalnih načrtovalcev, ki jima pomagajo pri zasnovi, organizaciji ter koordinaciji poročnega dne.

Alen Karupović

Predstavljaj si, da vsak dan soustvarjaš zgodbe, ki ne bodo nikdar pozabljene. Načrtuješ male detajle velikega dne dveh zaljubljencev. In ko pride ta dan, obkrožen/a z veselimi svati poskrbiš, da vse teče kot po maslu.Ker pa se poročni dan zgodi le enkrat v življenju, ni prostora za napake. Delo poklicnega načrtovalca je lepo, vendar tudi zelo resno in odgovorno. Dober organizator do potankosti pozna postopek organizacije osebnega dogodka in stranki varno, organizirano ter sproščeno pelje skozi celoten proces, pri čemer jima prihrani veliko skrbi, časa in tudi denarja.

Samo Rovan

V Sloveniji je pred dvema letoma svoja vrata odprla prva slovenska Akademija za organizatorje porok in dogodkov. Gre za štirimesečni izobraževalni program, ki je zasnovan atraktivno in interaktivno, s poudarkom na spodbujanju kreativnega razmišljanja in organizacijskih sposobnosti.

Aluna Weddings

V sklopu teoretičnega programa znanje predaja kar 17 različnih predavateljev  iz slovenske poročne branže ter strokovnjakov iz podjetništva ter marketinga, udeleženci pa teorijo preverijo tudi v praksi. Kot zaključni izpit jih čaka zasnova in organizacija prvega dogodka, ki je običajno navidezna poroka. Najboljši projekti  so izpostavljeni tudi na največjem slovenskem poročnem portalu Zaobljuba in v istoimenski reviji.

JS oblikovanje

Uresniči svoje sanje in se še danes pridruži novi generaciji načrtovalcev porok in dogodkov. Mesta so omejena. Prijaviš se na tej povezavi.