Marko Škugor poskrbel za solzne oči

»Vse, vse bom naredil, kar boste rekli,« je presenečen povedal Boštjan Kozina, ko smo mu povedali, da je bil žreb naklonjen njemu in da ga bo obiskal Marko Škugor.

Pravzaprav Marko Škugor ni prišel k njemu, temveč k njegovi ženi. »Ona je zares velika oboževalka. Že leta hodiva na njegove koncerte in vem, da bi bila presrečna, ko bi zagledala njega,« pove Boštjan in doda, da bi bila to njegova zahvala njej, ki je leta in leta preživljala brez njega, vzgajala otroke in skrbela za družino, medtem ko je bil sam veliko zdoma. »Pred kratkim je praznovala svoj 40. rojstni dan in imela sva 15. obletnico poroke, zato bi bila to resnično pika na i,« doda simpatični Boštjan in nas prepriča.

Ko na vratih pozvoni …

marko škugor, mateja kozina, boštjan kozina
Radio Aktual
Marko je pravzaprav obiskal Matejo, ki je njegova velika oboževalka.

Pozvonimo v Podolnici. Mateja je bila doma z dvema prijateljicama in ni imela pojma, kaj se pravzaprav dogaja. Pridrvi po stopnicah, odpre vrata, na vratih pa – največje presenečenje. Marko Škugor, namenjen samo njej. Seveda so jo oblile solze, Marko jo je z izjemnim nastopom pustil brez besed.

Presenečenj pa ni bilo konec. Mateja in Boštjan sta dobila tudi njegovo podpisano zgoščenko in – pozor – ekskluzivni prvi dve vstopnici za decembrsko turnejo, ki jo po Sloveniji pripravljata Marko Škugor in Dražen Zečić.

Pa naj še kdo reče, da moški ne znajo biti romantični. Zahvalam ni bilo videti konca, srečanje pa si bo Mateja zagotovo zapomnila za vse življenje.

Vse utrinke Aktualovih zvezd pri tebi doma, pa si lahko ogledate na Facebooku RADIO AKTUAL, ker je nekatere preprosto težko opisati.

marko škugor, mateja kozina, boštjan kozina, anita gošte
Radio Aktual
Pri Kozinovih se je tudi nekaj pojedlo in popilo.