Najboljši med najboljšimi

Ta spremljevalec je popolnoma osvojil znane Slovenke!

Oglasno sporočilo
26. 8. 2019, 09.02
Posodobljeno: 26. 8. 2019, 09.02
Deli članek:

Legenda, ki je spremenila svet potovalnih kovčkov, osvaja tudi Slovenke. Samsonite Cosmolite letos narekuje najmodernejši način potovanja!

Arhiv
Adrijana Dimec brez njega ne gre nikamor.

Samsonite je sinonim za potovanja. Je sinonim za najboljše kovčke, za občutek svobode in za trenutke, ki se jih tako radi spominjamo.

Zato ni čudno, da nanj prisegajo tudi številne znane Slovenke, ki jim veliko pomenijo kakovost, videz in lahkotnost potovanj!

Arhiv
Navdušenje nad linijo Samsonite

Samsonite je pred časom očaral z najnovejšo kampanjo »Born to go« (Rojen za pot) in se tako še bolj približal vsemu navdušenju, ki nas čaka na potovanjih.

Arhiv
Adrijana Dimec v družbi zvestega spremljevalca

Samsonite osvojil Instagram!

Kovčki Samsonite so navdušili številne znane Slovenke, predvsem tiste, ki so neprestano na poti. To pa zato, ker so enostavno neuničljivi. Adrijana Dimec, žena priznanega košarkarja Žige Dimca, pravi, da si brez njega potovanj več ne predstavlja. "Samsonite Cosmolite kovček mi je super zaradi kompaktnega ohišja, ki drži svojo obliko, ne glede na to, kako ga napolniš, zato me ne rabi skrbeti, da bi prekoračila mere, kljub temu pa je neverjetno lahek," pove Adrijana, ki je z dvema majhnima otrokoma vedno na poti. 

Arhiv
Ula Furlan je izbrala rdečega zvestega spremljevalca.

Nad njim pa je navdušena tudi voditeljica Ula Furlan, ki je izbrala stalnega spremljevalca za na pot. "Nikdar si ne bi mislila, da bo izbira kovčka izražala, kdo in kako sem. Nahrbtnikov in potovalk imam kar nekaj, pravega, kakovostnega kovčka pa že dolgo ne. Vedno se je že kje našel kakšen, ki si ga je bilo mogoče izposoditi za tistih nekaj potovalnih dni. Zdaj pa se mi zdi to, da imam čisto pravega, svojega, še zadnji pečat, potrditev zrelosti, profesionalnosti, gibljivosti in tega, da sem ena fajn gospodična." 

Arhiv
Tjašo Kokalj Jerala je navdušil Samsonitov spremljevalec iz linije Flux.

Tjaša Kokalj Jerala pravi, da zelo rada pakira in da se tega dogodka vselej veseli, saj to pomeni, da jo čakajo nove dogodivščine. "Včasih sem dekletoma spakirala kar vso omaro, zdaj pa morda le tri četrtine," se v šali nasmehne in pove, da je njen stalni spremljevalec Samsonite Flux, ki je izredno vzdržljiv na vseh potovanjih.

Arhiv
Jasna Vale je nad svojim zvestim spremljevalcem Samsonite Cosmolite navdušena!

Žena priznanega DJ-a, Jasna Vale pravi, da se na pot največkrat odpravi za nekaj dni. "Ker moj mož DJ Mike Vale veliko nastopa v tujini, se mu na nastopih večkrat pridružim. Vedno potrebujem lahek kovček, v katerega lahko pospravim več stvari in je obenem majhen spremljevalec na poti. Najboljši kovček zame je kabinski kovček Samsonite Cosmolite, ki ima čisto vse lastnosti! Je prostoren, lahek, trpežen in seveda lep. Kovček je izpolnil vsa moja pričakovanja in sedaj je moj zvesti spremljevalec na vseh mojih dogodivščinah."

Pa vi, ste že izbrali svojega zvestega spremljevalca? Poiščite ga TUKAJ.