Širok nabor izdelkov vedno na istem mestu

V vsaki izmed 85 trgovin HOFER po vsej Sloveniji najljubše izdelke hitro in zanesljivo najdete na istem mestu. To je mogoče zaradi enotne razporeditve, ki je skupna vsem trgovinam in omogoča najbolj optimalno pot nakupa. Edina razlika je v levi in desni razporeditvi tlorisa glede na vhod, nato pa je vrstni red enak, ne glede na trgovino. Širok nabor izdelkov na enem mestu omogoča, da nakup opravite v eni trgovini in to v najkrajšem času.

Zagotovljeno parkirno mesto

Radi imamo, da naši kupci vedno najdejo parkirno mesto. Pred vsemi HOFER trgovinami je na voljo parkirišče s številnimi parkirnimi mesti in z zadostnim številom parkirnih mest za invalide neposredno pred vhodom. Obenem so naša parkirna mesta širša od standardnih, kar omogoča dodatno udobje pri zlaganju nakupa v avtomobil in enostavnejše posedanje otrok v otroške sedeže. Vse to zagotavlja udoben nakup brez zamudnega iskanja parkirnega mesta.

HOFER Online PR VINR iProm 15. 8. 2019 Fotografija 2
Hofer

Za redne ali posebne nakupe

Vse izdelke iz redne ponudbe najdete na založenih policah, na sredini med njimi pa se v košarah nahaja še bogata izbira izdelkov iz posebne ponudbe. Ob pomanjkanju časa tako natančno veste, kje se izdelek z vašega nakupovalnega seznama nahaja.

Prihranek časa na blagajni

Hiter nakup se konča na blagajnah s prijaznim osebjem, ki ne spodbuja k dodatnim nakupom in skrbi, da hitrost obdelave nakupa prilagodi vsaki posamezni stranki.

Enotna razporeditev in vedno nizka HOFER CENA 

Vedno enaka razporeditev izdelkov je posledica enotnega tlorisa, ki mu sledijo vse HOFER trgovine. Poleg enostavnejšega nakupa nam omogoča številne prihranke, saj nimamo dodatnih stroškov arhitektov, načrtovalcev in opremljevalcev. Nastali prihranek tako vedno namenimo svojim zvestim kupcem v obliki vedno nizke HOFER CENE. Ker verjamemo, da je to edino fer.