Zanimivosti

Huawei na prvo mesto vedno postavlja uporabnike

Oglasno sporočilo
26. 7. 2019, 09.39
Posodobljeno: 26. 7. 2019, 09.39
Deli članek:

Boji za naziv vodilnega v tehnološki industriji se nadaljujejo.

V 32 letih je Huawei vedno premikal meje možnega z vlaganji v raziskave in razvoj novih tehnologij ter vključitvijo inovativnosti v svoj podjetniški DNK. A še najbolj, ker je postavil potrebe uporabnikov na prvo mesto. Podjetje je bilo prvo na mnogih področjih, da bi uporabnikom zagotovili najboljšo izkušnjo uporabe naprav.

Premikanje mej mobilne fotografije

  •          Huawei se trudi zagotoviti izjemno mobilno fotografijo, ki je na voljo vsakomur. Z legendarnim nemškim podjetjem Leica sta leta 2016 soustvarila prvo dvojno kamero na svetu z edinstveno tehnologijo združevanja informacij dveh tipal, barvnega in črno-belega, za kakovost mobilnih fotografij, ki je bila do tedaj nedosegljiva.
  •          Črka “P” v imenu serije pomeni “fotografija” izhajajoč iz angleškega izraza zanjo. P30 Pro sodi med najboljše pametne telefone tudi po zaslugi revolucionarnega sistema štirih kamer Leica z objektivom Super Zoom, 5-kratno optično in 10-kratno hibridno povečavo. Rezultat pa so še nikdar prej videne fotografije visoke ločljivosti in bogatih podrobnosti.

Porsche Design

Leta 2018 je Huawei predstavil pametni telefon Huawei Mate RS s prefinjeno obliko, pod katero so se podpisali oblikovalci nemškega podjetja Porsche Design. Naprava je narejena z izjemno natančnostjo, saj je vsaka komponenta, vsak delček, prisoten z razlogom in na ravno pravšnjem mestu, da bi uporabniku zagotovili najboljše zmogljivosti in estetiko.

  •          Tipali prstnega odtisa zadaj in tudi pod zaslonom pa sta namenjeni večjemu udobju in preprostemu odklepanju telefona.

Baterija

Telefon z dolgoživo baterijo ni samo želja ampak potreba uporabnikov.

  •          Huawei verjame, da morajo biti raziskave in razvoj usmerjeni k tržnemu uspehu in potrebam kupcev, da bi jim zagotovil celovito zbirko rešitev, med katerimi je življenjska doba baterije ves čas pomebno vprašanje.
  •          Primer upoštevanja potreb uporabnikov so naprave serije Mate, ki so prepoznane po velikih in zmogljivih baterijah ter posledično dolgi življenjski dobi. Huawei Mate 9 je leta 2016 prehitel tekmece z baterijo kapacitete 4000 mAh, dve leti kasneje pa je Huawei Mate 20 Pro mejo premaknil na 4200 mAh.

Industrijski standardi

Kako digitalizirati svet?

  •          Huawei si prizadeva ustvariti popolnoma povezan inteligentni svet in ljudem povsod po svetu omogočiti, da izkoristijo vse prednosti tehnologij. Na številnih področjih skupnosti nimajo ali pa imajo omejen dostop do trajnostnih, popolnoma delujočih in komunikacijskih tehnologij.
  •          Huawei je edini ponudnik, ki lahko zagotovi celovite sisteme mobilne telefonije pete generacije (5G), saj že pet let zanj razvija naprave in sisteme. V razvojnih oddelkih dela več kot 1000 ljudi. Zahvaljujoč temu je Huawei vodilni na tem področju.
  •          Huawei je za stranko bazne postaje postavil na višini 6500 metrov, da bi zagotovili mobilno omrežje okoli Mount Everesta. S tem potrjuje uresničevanje zaveze po vseprisotni povezljivosti in neomejenih možnostih.

Huawei jamstvo

Nov pristop k varstvu uporabnikov.

  •          Huawei bo poskrbel za dobrobit uporabnikov, ne samo s takojšnim in priročnim popravilom v pooblaščenem servisu, temveč tudi z možnostjo enkratne menjave razbitega zaslona in/ali zadnje stranice pametnih telefonov serije P30. Ta možnost velja ob nakupu telefona in registracijo v aplikacijo HiCare do konca julija z veljavnostjo 12 mesecev.
  •          Storitev bo namenjena tudi lastnikom starejših pametnih telefonov Huawei, ki bodo deležni visokih popustov pri zamenjavi razbitega zaslona.

Podjetje Huawei sodi med večja po številu priznanih patentov, bilo pa je tudi prvo kitajsko podjetje, ki se je uvrstila na globalno lestvico Fortune Global 100 in to zgolj po 32 letih obstoja. Inovacije pa nimajo osnovne le v goli tehnologiji, temveč so osredotočene tudi na uporabniško izkušnjo. Podjetje letno v raziskave in razvoj vloži več kot 10 odstotkov prihodkov, vanje pa je vključenih več kot 80 tisoč zaposlenih oziroma kar 45 odstotkov vseh.

Več o programu: https://consumer.huawei.com/si/support/screen-protection/

O podjetju Huawei

Huaweijevi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva, kar jih je uvrstilo na tretje mesto na svetu v pošiljanju mobilnih telefonov. V obtoku je že več kot dva milijona pametnih ur Watch GT in več kot 10 milijonov telefonov serije P30, lani so po celem svetu razposlali več kot 200 milijonov izdelkov, Huawei pa se je uvrstil na drugo mesto v Evropi po številu patentnih prijav. V Sloveniji je zgolj lani Huawei uporabnikom dobavil 155 tisoč pametnih telefonov, njegov tržni delež na slovenskem trgu pa je bil v povprečju nad 30 %.

Šestnajst središč za raziskave in razvoj je ustanovljeno v Združenih državah Amerike, Nemčiji, Švedski, Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Bussines Group središče za potrošnike je ena izmed treh poslovnih enot Huaweija in pokriva pametne telefone, računalnike, tablične računalnike, storitve v oblaku ... Globalna mreža Huawei temelji na 30 let strokovnega znanja v telekomunikacijski industriji in je namenjena zagotavljanju najnovejših tehnoloških dosežkov potrošnikom okoli sveta.

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si