Top flop

Čoln na avtocesti, »zadet« povozil srno …

S.S.
22. 7. 2019, 21.30
Deli članek:

Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

PU Kranj
Slovenskega voznika je na avtocesti presenetil čoln.

10 Na mejnem prehodu Dobovec so policisti pod drobnogled vzeli dva državljana Poljske; prvemu so zaplenili teleskopsko palico, drugemu pa nunčake.

9 V Izoli je šarlatanka prepričala žrtev, da je zadela nagradno masažo. In medtem ko jo je v kuhinji masirala, je druga neznanka izkoristila trenutek in oškodovanki iz spalnice ukradla 200 evrov in več kosov zlatnine.

8 Na Letališki cesti v Ljubljani so neznanci vlomili v avtomata za hrano in pijačo, od koder so izbezali denar. Škode je za 500 evrov.

7  Na mestni plaži v Celju so nepridipravi ukradli tri ležalnike.

6 Blejski policisti so obravnavali moškega, ki je prijavil, da je z avtom trčil v divjad. Hitri test na droge je namreč pokazal, da je možakar vozil pod vplivom trave, zaradi česar mu je bil odrejen strokovni pregled in odvzeto vozniško dovoljenje.

5 Na Ravnah na Koroškem so neznanci s hodnika stanovanjskega bloka ukradli pralni stroj.

4 Celjski policisti so v Petrovičah obravnavali vlom v stanovanjsko hišo v izgradnji. Lastnik pogreša 100 kvadratnih metrov parketa in toplotno črpalko.

3 V Planini pri Ajdovščini je zgorelo 30 bal sena, lastnik pa je s tem oškodovan za 1300 evrov. Policija primer preiskuje v smeri kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari.

2 V Piranu je tat splezal v sobo hotela in okradel državljana Nemčije. V sobi sta oškodovanca spala, nepridiprav pa jima je odnesel 600 evrov gotovine. Oškodovanka se je sicer prebudila in lopova vprašala, kaj dela v sobi, a je nonšalantno odšel po isti poti, po kateri je prišel.

1 Kranjski policisti so oglobili češkega voznika, ki mu je na avtocesti s strehe avtomobila padel neustrezno pripet čoln, potem pa se je v čoln zaletel še slovenski voznik avtomobila.