Zanimivosti

To bo pravi hit za mladoporočence!

K. Š.
17. 7. 2019, 13.30
Posodobljeno: 17. 7. 2019, 13.34
Deli članek:

Po pesmi Ružo bila, ki sta jo v duetu zapela z Luko Basijem, Marko Škugor izdaja naslednico pesmi Samo s tobom sam upoznao ljubav, ki bo zagotovo osvojila številna srca!

Promocijsko gradivo
Pesem bo navdušila številne!

Prvi glas Dalmacije, Marko Škugor, predstavlja najnovejšo pesem z naslovom "Kako te jubim ja", ki bo zagotovo osvojila številna srca, predvsem pa bo nepogrešljiva pri izboru pesmi mladoporočencev, saj je njeno besedilo resnično ganljivo. 


Avtor  pesmi je Vinko Barcot, ki je tudi avtor hita "Samo s tobom sam upoznao ljubav", ki jo je Marko odpel z Oliverjem Dragojevićem.

"V čast mi je sodelovati z njim. Imam občutek, da Vinko piše z zlatim peresom. Vse, kar napiše, se spremeni v zlato," nam je zaupal Škugor. 

Promocijsko gradivo
Marko Škugor predstavlja najnovejšo uspešnico

Spot je nastal pod režijsko taktirko Željka Petreša, glavna igralca pa je izbrala Markova ekipa v nagradni igri Najbolj zaljubljeni par. 

"Pesem ne more pričarati ljubezni, če igralci resnično ne živijo te ljubezni. To nas je vodilo k organizaciji nagradne igre, kjer smo iskali najboljši ljubezenski par," je povedal pevec, ki je nedavno polepšal tudi poroko svoje sestre.