Zanimivosti

Sveži triki za sveže poletje!

Oglasno sporočilo
15. 7. 2019, 09.32
Posodobljeno: 15. 7. 2019, 09.32
Deli članek:

Najboljši način, da prebrodite poletno vročico, je gotovo osvežitev s sadjem in zelenjavo. Lidl Slovenija za oboje jamči z nagrado Best Buy Award® in se ponaša s prvovrstno kakovostjo in svežino. Oboje dosegajo s hitrostjo in učinkovitostjo svojih zvestih in lokalnih dobaviteljev. S tem zagotavljajo, da dobite le visokokakovostne pridelke, ki ustrezajo visokim standardom. Iz njih lahko nato ustvarite slastne jedi ter se preprosto osvežite malo drugače – z zdravimi smutiji, ki vas napolnijo z energijo in močjo.

Zagotovite svežino sadja in zelenjave tudi doma, tako da sledite nekaterim preprostim trikom. Borovnice, jagode, maline ali drugo jagodičevje operite z mešanico jabolčnega kisa in vode (v razmerju 1: 10). Kis pomaga pri ohranjevanju svežine, ker pa v mešanici prevladuje voda, okus ostane nespremenjen. Pri paradižniku pazite, da ga ne hranite v hladilniku. Najbolje je, da ga pustite na sobni temperaturi v skledi. Če pa želite njegovo zrelost pospešiti, ga shranite v papirnato vrečko skupaj z jabolkom.

Še več nasvetov lahko najdete na www.lidl.si, v samih trgovinah pa izkoristite pestro izbiro izdelkov, ki nudijo preprosto več: več izbire, več kvalitete, več časa z enostavnim nakupom in nizkimi cenami ter sedaj še preprosto več svežine za vas.