Zanimivosti

Prvič v Križankah: kralj romantičnih balad, Saša Matić!

Oglasno sporočilo
9. 7. 2019, 12.10
Posodobljeno: 9. 7. 2019, 12.20
Deli članek:

Po razprodani Areni Zagreb, tudi Slovence čaka magična noč kralja najlepših balad na Balkanu, Saše Matića, ki bo v nedeljo, 15. septembra 2019 v ljubljanskih Križankah.

Saša Matić (Facebook)
Čaka nas magična noč ob romantičnih baladah.

V ljubljanske Križanke v nedeljo, 15. septembra 2019, prvič prihaja kralj najlepših romantičnih balad na Balkanu, ki polni klube, diskoteke in dvorane po celotni Evropi, eden in edini, Saša Matić.

Prelep vokal Aleksandra Saše Matića velja za enega izmed najlepših na Balkanu

Ko nadarjenega dečka, katerega duša ljubi vse – od rock do folk glasbe – posadiš za klavir in ga vpišeš v glasbeno šolo, dobiš eno od največjih zvezd Balkana, pravijo poznavalci. Danes se milijoni njegovih fanov klanjajo njegovi babici, ki mu je kupila prvo harmoniko, s katero je Saša prvič spoznal in začutil glasbo, ki jo ustvarja še danes. 

''Nočem biti klasični pevec narodne glasbe, niti klasični zabavljač. Želim biti klasični Saša Matić,'' pravi vrhunski pevec, katerega uspeh beležijo najbolj poslušani mega hiti, dueti in sodelovanja z zvezdami, med katerimi so tudi Severina, Rada Manojlović, Jelena Karleuša, Ministarke, Aleksandra Prijović in estradni velikani Šaban Šaulić, Šerif Konjević, Aca Lukas, Mile Kitić in še mnogi drugi.

VELIKA OTVORITEV PRODAJE VSTOPNIC: ČETRTEK, 11.7.2019, ob 10.00 URI na prodajnih mestih Eventim, bencinskih servisih Petrol in poslovalnicah Pošte Slovenije

POZOR: LE prvih 300 vstopnic bo na voljo po NAJNIŽJI CENI! 

Ne zamudite!