Zanimivosti

Zakaj je bila Jerica Zupan sredi pšenice zgoraj brez?

P.R.
4. 7. 2019, 13.27
Deli članek:

Ekipa Anteninega zajtrka na Hitradiu Antena je znova »udarila«. Spomnili so se nove glasbene parodije ter posneli zabaven video, v katerem voditeljica Jerica Zupan med drugim odvrže modrček.

Radio Antena
Najbolj »sočen« del spota je vsekakor trenutek, ko si voditeljica Jerica Zupan sredi polja pšenice odpre modrček in ga vrže v zrak.

Jean Frbežar, Sebastijan Cegnar, Jerica Zupan in Birko so predelali pesem Žena od Pera Martića. »S Perom smo naredili cover, on pa je obenem predstavil svoj novi komad Žena mene tepe. Ko smo ga poslušali in gledali video, so enostavno začele leteti ideje, kaj vse bi se dalo narediti iz tega naslova. Takoj jih je nastalo pet, deset. Potem smo staknili skupaj glave in ustvarili preko 50 idej, jih vrgli na papir ter izbrali deset najbolj odbitih. Nato smo posneli še spot,« je povedal Jean. 

Najbolj »sočen« del spota je vsekakor trenutek, ko si voditeljica Jerica Zupan sredi polja pšenice odpre modrček in ga vrže v zrak. »Najboljši občutek na svetu je, ko prideš domov in si najprej odpneš nedrček. Tokrat sem ga odvrgla že prej in počutila sem se svobodno, pa še sredi pšenice. Neprecenljivo,« je v smehu povedala Jerica, ki je ponosna na ekipo Anteninega zajtrka, ki vedno znova navdušuje s svojimi domislicami. »Pravi ljudje smo se znašli na kupu, zabavni, pristni, kreativni in zelo posebni. Zdi se mi, da ljudje zaznavajo našo energijo, pa tudi smešne vsebine,« je še dodala.

Radio Antena
Jerica v polju.