Astrološka potovalna agencija

Kam nas na počitnice pelje naše astrološko znamenje?

S.N., M.B.
4. 7. 2019, 20.06
Deli članek:

Na morje, v visoke hribe, v daljne eksotične dežele ali v gozdno senčko s knjigo v roki? Karkoli že izberete, so počitnice sinonim za sprostitev in uživanje.

Dreamstime
Preživljanje dopusta je pogosto izid dogovora z bližnjimi; zvezde pa povedo svoje.

Če se še niste odločili, kam jo boste mahnili za letošnji dopust, pa se posvetujte z našo astrološko potovalno agencijo. Priporočila vam bo kraje glede na štiri naravne elemente: zrak, zemljo, ogenj in vodo. Odkrijte torej idealen kraj zase – svet vas čaka!

Ognjena znamenja (oven, lev, strelec)

Ognjeni znaki radi dolgo načrtujejo počitnice in načrtom zvesto sledijo. Nove poti osvajajo pogumno in naredijo vse, da uresničijo zastavljene cilje. So energični, vzneseni, neustrašni. Kadar zmanjka prostora za njihove zamisli, se počutijo omejene, postanejo zelo nesrečni in lahko celo zapadejo v depresijo. Da se temu izognete, le brž na pot.

Oven: Negove počitnice naj bodo aktivna pustolovščina. Rad pohajkuje, raziskuje nove kraje in se druži z lokalnimi prebivalci. Najbolj bi užival na Madagaskarju, v Italiji in Franciji.

Lev: Privlačijo ga mesta z bogato zgodovino, vedno rad obišče tudi kraljevske rezidence in palače. Ognjena narava ga stalno sili k raziskovanju in temu, da počitniški čas čim bolje izkoristi. Idealni kraji zanj so Španija, Madžarska, Singapur in Savdska Arabija.

Strelec: Obožuje šport, športne dogodke in stadione. Ker je tudi sam aktiven športnik, je zelo pomembno, da med počitnicami izbere nastanitev s telovadnico ali centrom za fitnes. Potovati bi moral v Nemčijo, na Poljsko, v Izrael ali Veliko Britanijo.

Zemeljska znamenja (bik, devica, kozorog)

Duhovni turizem zemeljskim znakom ni pisan na kožo, zato na Indijo in podobne destinacije kar pozabite. Gre za najbolj racionalne, stabilne in zanesljive znake zodiaka, ki so pripravljeni sprejeti le tisto, kar lahko sami začutijo in potrdijo z resničnimi dejstvi in s stvarnimi dokazi. Kot popotniki so praktični, nerazvajeni, znajo preživeti v vseh razmerah brez tarnanja.

Bik: Rad uživa v lokalnih posebnostih posameznih držav. Je pravi gastronom, ki obožuje hrano, živilske, posebej zelenjavne tržnice, bazarje in tradicionalne rokodelske delavnice. Privlačijo ga dežele, kot so Turčija, Grčija in Švica.

Devica: Privlačno se ji zdi življenje v divjini, v gorah, na težje nedostopnih krajih. Išče odmaknjenost, pristnost, kjer je mir in se lahko poveže z zemljo, svojim elementom. Mehika in Bolgarija bi bili pravi deželi zanjo.

Kozorog: Ni ljubitelj zime, zato se raje podaja v kraje s toplim podnebjem. Tam je zelo dejaven, preizkuša se v športih, hodi na oglede in polno uživa dopust. Odlično bi se počutil na Cipru ali na Irskem.

Zračna znamenja (vodnar, dvojčka, tehtnica)

Zračna znamenja so vedno dobre volje in videti je, kot da v življenju nimajo težav. Gre za ljudi, ki so vešči komunikacije, ne prenašajo tišine in negativizma. Radi imajo, da se jim neprestano nekaj dogaja, uživajo v druženju, potepanju, potovanjih. Na pot se najraje odpravijo z družbo, le redkokdaj sami.

Dvojček: Rad obiskuje muzeje in galerije, nakupuje spominke, privlači ga glamur. Idealne države zanj so Kitajska, Japonska, Argentina, Kanada in Avstrija.

Tehtnica: Počitnice na morju je ne zanimajo, rajši ima poučna potovanja po naravi, brskanje po starinarnicah in obiske raziskovalnih centrov. Idealni kraji zanjo so Finska, Švedska in Rusija.

Vodnar: Ne išče tipičnih počitnic, temveč hrepeni po izvirnosti. Rad obiskuje tuje univerze, knjižnice, časopisne hiše. Astrološko gledano mu najbolj ustrezajo Belgija, Tunizija, Sardinija in Maroko.

Vodna znamenja (rak, škorpijon, ribi)

Vodni znaki so izjemno občutljivi in ranljivi predstavniki zodiaka. Zanje je značilna nestanovitnost, spremembe v okolici jih hitro vržejo iz tira. Nič nenavadnega ni, da je med njimi največ zapečkarjev, tisti, ki se podajajo po svetu, pa hitro ugotovijo, da je treba staviti na intuicijo. Ta jih nikoli ne pusti na cedilu in jim pomaga, da svet doživijo v popolnosti.

Rak: Zanje beseda »počitnice« pomeni ležanje na plaži ali branje v čudovitem parku. Najbolje se počutijo v odmaknjenih kotičkih mest, kjer lahko začutijo svobodo. Idealni zanje sta Norveška in Južna Afrika.

Škorpijon: Počitnic brez morja ali reke si ne znajo predstavljati, najraje pa imajo neobljudene plaže. Počitnice vedno izkoristijo tudi za to, da naredijo nekaj zase, predvsem se veliko ukvarjajo s športom, za kar jim sicer zmanjka časa. Idealni kraji zanje so Portugalska, Egipt, Skandinavija.

Ribi: Najraje se zadržujejo ob bazenu ali morju. Na ležalniku se s koktajlom v roki sončijo do večera. Takrat se preoblečejo v zapeljiva oblačila za noro ponočevanje. Zanimajo jih turistični kraji, kjer lahko spoznavajo zanimive ljudi, kot riba v vodi bi se počutili na Novi Zelandiji in na obalah ZDA.