Zanimivosti

Otvoritev nove turistične pridobitve v Ankaranu

Oglasno sporočilo
8. 7. 2019, 10.50
Posodobljeno: 8. 7. 2019, 11.24
Deli članek:

Popolnoma prenovljen hotel Rezidenca Ortus, ki deluje pod okriljem skupine Sicom, je nova turistična pridobitev v Ankaranu.

Šimen Zupančič
Župan občine Ankaran Gregor Strmčnik in Sandi Brezovnik, lastnik Sicom group.

Otvoritve butičnega hotela so se udeležili državna sekretarka iz MGRT, Eva Štravs Podlogar, direktorica STO, mag. Maja Pak in župan Mestne občine Ankaran, Gregor Strmčnik.

Hotel Rezidenca Ortus, ki mu pred vhodom dela družbo 200 let stara oljka, je zasnovan kot butičen, individualen in sodobno ter minimalistično opremljen hotel, ki gostom nudi zasebnost, mir in udobje. V lesu zasnovan in trendovski hotel nudi prijeten ambient za sprostitev ter razvajanje v mirni in zeleni naravi polotoka.

Šimen Zupančič
Popolnoma prenovljen hotel Rezidenca Ortus, ki deluje pod okriljem skupine Sicom, je nova turistična pridobitev v Ankaranu.

Kot je povedal lastnik in direktor skupine Sicom, Sandi Brezovnik, je njihova misija presegati pričakovanja gostov in s 26 moderno opremljenimi sobami vsakemu gostu ponuditi nepozabno izkušnjo.

Šimen Zupančič
Aleš Kegelj, Sandi Brezovnik, mag. Maja Pak, Samo Krivic, Eva Štravs Podlogar, in drugi.

Poudaril je, da je skupina Sicom ustvarila nov turistični produkt »od Primorske do Prekmurja«, s poudarkom na butičnosti, na eni najbolj rastočih turističnih destinacij v Evropi; namreč v skupini združujejo hotel MD v Kamniku, poslovni hotel Cubis v Lendavi, gorski resort Golte ter Hotel Rezidenco Ortus.

Več utrinkov z otvoritve preverite v spodnji FOTOGALERIJI >>>