Zanimivosti

Zakaj so z vedrom vode zalili Anteninega voditelja?

P.R.
2. 7. 2019, 11.56
Posodobljeno: 2. 7. 2019, 11.56
Deli članek:

Voditelji jutranjega programa na Hitradiu Antena imajo pred sabo pestro poletje polno humorja, dobre glasbe in glasbenih gostov. Začinili pa ga bodo tudi s prav posebnimi izzivi.

Radio Antena
Matica so zalili z mrzlo vodo.

Jean Frbežar, Sabastijan Cegnar in Jerica Zupan so se odločili, da bodo pred te izzive postavili nekoga izmed Anteninih voditeljev. Skupna odličitev je padla, da bo ta »srečnež« voditelj Matic Herceg. In kaj ga čaka? Ta teden mu bo izzive postavljala že omenjena trojica, prihodnji teden pa gre »za res«.

Radio Antena
21-letnega voditelja so presenetili.

Poslušalci pa lahko že sedaj preko spletne strani pošiljajo predloge za izzive. Izbrali bodo tiste najbolj zanimive in bizarne. »Ko je ekipa vzkliknila moje ime, koga bodo »namočili«, so me dejansko tudi za res namočili. Jean je kar neankrat prišel izza hrbta in name zlil vedro mrzle vode. Na začetku je bil šok, potem pa je bilo v tej vročini prav osvežujoče. Nekoliko sem se ohladil,« je povedal 21-letni voditelj, ki se že veseli kaj vse ga čaka v prihodnjih dneh. »Malce sem nestrpen, ker ne vem kaj pričakovati. Vendar ni izziva, ki ga ne mogel opraviti,« je pogumno dejal nasmejani radijec.