Zanimivosti

Lastnica popolne poletne zadnjice

Oglasno sporočilo
27. 6. 2019, 09.57
Posodobljeno: 27. 6. 2019, 10.48
Deli članek:

Popolna zadnjica je ravno prav zaobljena, privzdignjena in čvrsta, lastnica takšne zadnjice pa dosega, da se marsikdo odkrito ali prikrito ozira in si misli: »Nerad vidim, da greš, a rad opazujem, ko odhajaš,« kot je John Travolta rekel soigralki Joan Allen v filmu Face off (Brez obraza), ko je občudoval njeno čudovito postavo. Lastnica popolne zadnjice je lahko vsaka, ki odkrije skrivnost, imenovano Freddy.

Poletje je čas, ko vsi razkrijemo več kože, s tem pa tudi fizične lastnosti, s katerimi morda nismo najbolj zadovoljni. Modni trendi in lepotni ideali se skozi obdobja spreminjajo, telo v dobri fizični formi pa je in bo vedno najbolj privlačno. Seveda je za res popoln videz in vtis na soljudi pomembna energija, ki jo izžarevamo, saj lepota izhaja iz naše notranjosti, a pripomore k boljšemu počutju, če se zavedamo, da smo videti odlično.

Najboljša kombinacija so oblačila, ki primerno poudarijo obline in vaje, s katerimi dejansko utrdimo telo. V naslednjih vrsticah vam razkrivamo nekaj učinkovitih vaj za čudovito zaobljeno ritko in edinstveno skrivnost za popolno zadnjico, Freddy.

FREDDY vaje za popolno zadnjico

Za izklesano telo je seveda treba redno in tudi načrtovano vaditi, za lepo zaobljeno zadnjico pa vam zaupamo naslednje štiri vaje. Med vajami si vzemite 2 minuti premora, med serijami pa 20 sekund. Vaje so morda videti preproste, a so izjemno učinkovite.

4 serije po 10 do 20 počepov; vajo lahko otežite z vmesnimi poskoki. Pazite na zravnan hrbet in pogled, usmerjen naprej, ne v tla.

4 serije (vsaka noga dvakrat) po 10 do 20 brc nazaj (stegnjena/pokrčena noga in napete mišice), vsakič nogo potegnemo k prsim. Lahko uporabimo tudi elastiko.

4 serije (vsaka noga dvakrat) po 10 do 20 dvigov noge s poskokom iz izpadnega koraka do prsnega koša –nogo dvignemo vsaj do vodoravnega položaja stegnenice.

4 serije (vsaka noga dvakrat) po 10 do 20 dvigov zadnjice od tal z eno nogo v zraku.

S predstavljenimi vajami bo zadnjica na dolgi rok čudovita, za popoln videz pa lahko poskrbimo tudi v manj kot 5 minutah, s hlačami Freddy, ki so sinonim za popolno zadnjico.

FREDDY očara vedno in za vedno

Že 7 let se tako zvezdnice svetovnega formata kot na milijone žensk po svetu navdušujejo nad revolucionarnimi hlačami italijanske znamke Freddy z več kot 40 leti izkušenj z izdelavo udobnih in funkcionalnih oblačil. Tudi proizvajalca je sprva presenetilo, kako hitro se je povsem samoiniciativno širil dober glas iz Evrope v svet, saj so številne zadovoljne uporabnice hitele pripovedovati o neverjetnih hlačah.

Te se ponašajo s kar 6 ekskluzivnimi in zaščitenimi patenti WR.UP®., ki so rezultat podrobnih raziskav. Edinstvena in inovativna tehnologija omogoča, da se Freddy hlače popolnoma prilegajo prav vsaki ženski. Silikonski pas, všit na notranji strani pasu, poskrbi, da je linija pasu lepo poudarjena, ultra-lahkotna silikonska membrana na stegensko bočnem predelu poskrbi za čudovito gladke noge, zadnjico pa z učinkom »push up« oblikuje anatomsko oblikovan vložek.

Piko na i doda posebna kombinacija materiala in specialnega šiva, ki predel hlač na zadnjici strukturira v popolno obliko.

Podjetje ne počiva na lovorikah in tehnologijo nadgrajuje ter uporabnicam ponuja široko paleto Freddy's WR.UP® hlač, ki so izjemno udobne in primerne za celodnevno nošenje. Na voljo so modeli z različnimi višinami pasu, dolžinami hlačnic, različnih barv in materialov, primerni za praktično vse priložnosti in obdobja. Tudi poleti se Freddy hlače odlično obnesejo. Če jih kombinirate s Freddy izdelki, od majic in puloverjev do obutve, je za udobje dneva poskrbljeno.

Omenili smo številne zadovoljne uporabnice, ki večinoma postanejo tudi redne stranke. Ni jih malo, ki v svojih omarah naštejejo več parov hlač, a že nestrpno pričakujejo novo kolekcijo. Zavedajo se namreč, da je imel idejni oče Carlo Freddi še kako prav, ko je nekoč izjavil: »Drznem si reči, da so Freddy hlače poklon citatu Coco Chanel – Razkošje mora biti udobno, sicer ni razkošje.« Freddy hlače so vse to – razkošno udobne in na pogled čudovite.

Revolucionarne hlače italijanske znamke Freddy so na voljo v trgovini FREDDY PANT ROOM na Miklošičevi cesti v Ljubljani ali na spletni strani FREDDY.SI.