Zanimivosti

Klepač, Gustinčič in Lea Sirk bodo poletna jutra obarvali s humorjem in dobro glasbo

P.R.
26. 6. 2019, 14.43
Posodobljeno: 26. 6. 2019, 14.43
Deli članek:

Voditeljema Radia 1 Tomažu Klepaču in Iztoku Gustinčič se bo s 1. julijem v studiu pridružila pevka Lea Sirk. Zgovorni Primorci bodo tudi letos zbujali poslušalce v živo z Obale vsak delovnik od šestih do desetih. V dobrem mesecu bodo poskrbeli za pestra in morsko obarvana poletna jutra.

Radio 1
Lea Sirk s Tomažem Klepačem in Iztokom Gustinčičem.

Že lansko leto so voditelji s svojim humorjem, pozitivno energijo in dobro glasbo navdušili poslušalce. In tako bo tudi tokrat »Znova bomo prinesli sveže in nore ideje ob katerih se bomo povezovali s poslušalci. Ponudili jim bomo tudi številne informacije. Preprosto bomo taki kot smo. Všeč mi je, da sta Klepač in Gustinčič »odštekana«, zagotovo smo super trio,« je povedala Lea. V oddaji ne bo manjkalo niti številnih znanih slovenskih obrazov in humorističnih vložkov. V poštev pride tudi kakšna morska osvežitev. »Jaz v morje ne bom skakala, to prijetno opravilo bom raje prepustila fantoma,« je v smehu dejala Lea. Kot je že v navadi, v vodo najraje skače Iztok. »Bližina morja me napolni z energijo. Zagotovo imamo najboljšo pisarno, dobesedno le korak do morja,« je povedal voditelj.

Radio 1
Že lansko leto so voditelji s svojim humorjem, pozitivno energijo in dobro glasbo navdušili poslušalce.

Sicer pa Tomaž pravi, da je zanj najtežji del dneva jutranje vstajanje. »Tega se ne navadiš. Vstaneš, zadihaš, spiješ kavo in pričakuješ nepričakovano od Gustinčiča in Lee. Skratka, uživaš. Lahko vam pokažem koliko budilk imam nastavljenih in prav vse odzvonijo. Vstanem pa takrat, ko me žena vrže iz postelje. Ko ima dovolj zvonečih budilk,« je v smehu povedal Tomaž, Lea pa dodala, da teh težav na srečo nima. »V poletnem času vstanem brez težav, če je treba je treba. Vsak dan pa je jutranji program tako pester, da z veseljem prebujam še ostale Slovence,« je zaupala za konec.