Zanimivosti

Pametni televizor za manj kot 100 evrov

Oglasno sporočilo
27. 6. 2019, 12.50
Posodobljeno: 27. 6. 2019, 13.47
Deli članek:

Za večino pametnih televizorjev v današnji ponudbi na trgu je treba odšteti od približno 250 evrov navzgor. Kako pa bi reagirali ob podatku, da lahko svoj televizijski sprejemnik za manj kot petino te cene preprosto spremenite v pametnega?

Večina Slovencev (80 %) redno uporablja internet (pri tem približno enako pogosto uporabljamo tako mobilne naprave kot računalnike), kar 82 % nas ima v lasti pametne telefone in jih tudi dnevno uporabljamo, pri tem pa niti ne izkoristimo vseh (z)možnosti, ki jih te naprave ponujajo. Ena od teh možnosti je tudi ta, da le z malce pomoči spremenimo svoj televizijski sprejemnik v pametnega.

No, če smo povsem iskreni, da TV sprejemnik postane pameten, pomaga nadvse praktična naprava, ki je pretakanje spletnih vsebin in ogled le-teh izjemno poenostavila in pocenila. Google Chromecast je majhen HDMI adapter, ki spreminja vaš pogled na svet. Zdaj je na trgu najnovejša različica, že 3. generacija, ki z novim procesorjem, močnejšo anteno in v bolj praktični obliki prinaša predvsem hitrejše delovanje.

Želim imeti pametni televizor po pametni ceni, želim Google Chromecast! 

Kaj je Google Chromecast 3. generacije?

Ko Google Chromecast namestimo, že lahko brskamo po internetu ali delimo svoje najljubše fotografije, trenutke ali filme z družino ali prijatelji, ki tudi sami lahko brez težav pošiljajo svojo vsebino na televizor.

Tudi upravljanje je preprosto, saj ne potrebujemo daljinskega upravljalnika, temveč vse nadziramo preko naše naprave (mobilni telefon / računalnik). 

Želim imeti pametni televizor po pametni ceni, želim Google Chromecast! 

Preprosto pretakanje vsebin 

Play predvajalnika, ali brskate po vaši Google Play Movies and TV knjižnici. Le odpremo aplikacijo, ki jo želimo predvajati in pritisnemo na gumb »Cast«. 

Želim imeti pametni televizor po pametni ceni, želim Google Chromecast!

Neomejena zabava s Chromecastom!

S Chromecastom imamo na dosegu roke resnično bogato ponudbo, saj lahko izbiramo med 200 tisoč filmi, serijami, 30 milijoni skladb, radijskih postaj, iger in še mnogo več! Zakaj bi korakali za časom, če lahko letimo na krilih sodobnosti.

Želim imeti pametni televizor po pametni ceni, želim Google Chromecast!