Mati narava

Kaj ko bi kar vsi mi postali pomočniki vil?

S.N.
19. 6. 2019, 21.30
Deli članek:

Vile so ljubljeni angeli narave, ki so glede na to, da so tako blizu Zemlje, čudoviti pomočniki pri zdravljenju medsebojnih odnosov, partnerstva, pomagajo pa tudi do zdravja in finančne uspešnosti.

dreamstime
Vile lahko simbolično prikličete z darovi - nastavite jim sadje ali cvetje in jih prosite za pomoč.

Torej: angelom narave preprosto rečemo tudi vile. Ta izjemno igriva bitja seveda živijo v naravi in varujejo vodo, rastline, živali, zemljo, kristale ter vse ostale elemente narave. Angeli narave so zemeljski vibraciji bližje kot ostali, zato je tudi njihovo delovanje malce bolj pogojeno. Vile so zaveznice narave in bi za njen obstoj storile vse. Zato ne preseneča, da so izjemno naklonjene tistim, ki kakorkoli pomagajo naravi in živalim. 

Radodarna bitja

Izjemno nam bodo hvaležne, če jim bomo na primer v naravi poslali zdravljenje ali pa pobrali odpadek, ki ga je nekdo drug malomarno odvrgel. Vile se v tem primeru čutijo nekako dolžne, da nam dobro dejanje povrnejo. Povrnejo nam z izobiljem. Ker živijo v naravi in ker je v naravi vsega v izobilju, ga zelo dobro poznajo. A ne moremo jih preslepiti, saj vidijo naše resnične namere. Če bomo nahranili lačno žival ali očistili naravo odpadkov samo zato, da bi nam vile prinesle obilje, bomo še kako razočarani. Če jim bomo pomagali, potem storimo to iskreno in vedimo, da nas bodo z veseljem prijetno presenetile takrat, ko bomo to najmanj pričakovali.

Čarobna pomoč

Čeprav so ljubeče, dobrotne stvaritve boga, pa vile pogosto razumemo narobe, saj imajo ego, zaradi česar so tako kot ljudje včasih nagnjene k presojanju. A v nasprotju z ljudmi so pri tem jasne in nedvoumne. Pomagajo namreč tistim, ki so prijazni do okolja in živali, ter se ne odzivajo tistim, ki s planetom in z njegovimi prebivalci (vsemi bitji) ne ravnajo pravilno. Pri tem pa ni treba, da smo popolni v skrbi za okolje, dovolj je le, da se potrudimo po svojih najboljših močeh, in v tem primeru bodo vile naredile vse, da nam bodo pomagale. Njihova pomoč pa je zanesljiva, varna in čarobna.

Vile torej najbolje vedo, kako delati s planetarnimi energijami na ljubeč način, in so prisotne vsepovsod v naravi. Trenutno potrebujejo pomoč na vsakem koraku, saj smo ljudje premočno obremenili naš planet. Pa postanimo njihovi prijatelji in pomočniki.

Vilinski blagoslovi

Krasen amulet in steklenička, ki vsebuje magični vilinski prah, sta namenjena vaši sreči ali pa sta lahko darilo za osebe, ki so vam pri srcu. Bleščeči vilinski prah bo v vaše življenje prinesel pozitivno energijo, srečo in neverjeten občutek magičnosti – začutili boste, da je res vse mogoče! Vilinski amulet in prah lahko kupite v spletni trgovini www.petisvet.si ali pa ju naročite na brezplačni telefonski številki 080 6116.

ps
vilinski prah