Zanimivosti

Znani radijski voditelj ni vedel, kaj ga čaka ...

Oglasno sporočilo
1. 6. 2019, 16.06
Posodobljeno: 17. 6. 2019, 16.15
Deli članek:

Vroči poletni dnevi in novi Axe izdelki so Antenine radijske voditelje popolnoma obnoreli - cel teden se namreč že hladijo na različne načine in en drugega presenečajo, znova in znova. Kaj je tokrat doletelo Alena?

Špela Trelec
Jerica in gamer Pero.

''Čas je, da ohladimo Alena,'' je ob pričetku svojega podviga povedala simpatična Jerica Zupan, radijska voditeljica, ki je bila letos celo nominirana za radijsko voditeljico leta 2018! Letošnje poletje je namreč v znamenju novih Axe Ice Chill izdelkov, med katerimi najbolj slovi dezodorant, ki ob nanosu telo ohladi za kar šest stopinj. Hladen si še bolj vroč - osnovno sporočilo novih izdelkov je marsikoga tako navdušilo, da se je odločil ohladiti tistega, ki se mu zdi daleč najbolj vroč. 

Tokrat je bil to nič hudega sluteči Alen Podlesnik, ki je znan po tem, da se rad pošali s svojimi sodelavci, pa je tokrat pristal na drugi strani ...

Medtem ko se je pogovarjal s sodelavcem Harisom, mu je nagajiva Jerica na glavo zlila poln kozarec mrzle vode ... Če je Jeričina šala dodobra nasmejala Harisa, pa je Alen potreboval še par trenutkov, preden je dodobra dojel kaj se pravzaprav dogaja. 

V trenutku, ko se mu je posvetilo kakšno mu je zagodla Jerica, pa je planil v tek in jo pričel loviti po parkirišču.

Kako se je njun lov končal pa preverite v spodnjem video posnetku >>>