Zanimivosti

Popoln astro vodič po zapeljevanju žensk! Kako jo pritegniti in kako nato še osvojiti?

M.B./S.N.
15. 6. 2019, 16.35
Posodobljeno: 15. 6. 2019, 17.14
Deli članek:

Vsi ljudje si želimo lepo, harmonično, ugodno, koristno in zadovoljstva polno partnerstvo, ki pa se vseeno ne »zgodi«, ampak se moramo zanj potruditi.

dreamstime
moški zapeljivec

Prav tako je treba upoštevati nekatere pogoje, eden od najpomembnejših je vizija, kakšnega partnerja oziroma partnerico si želimo za skupno življenje. In ko to osebo srečamo, je lepo in vznemirljivo ..., dokler ne odide mimo, ne da bi nas opazila! Ker pa si ravno njo predstavljamo kot »pravo«, je dobro vedeti, kako pritegniti njeno pozornost, kaj ji ponuditi, da bi se ustavila in ostala pri nas, skratka, na katero karto igrati … In ni nepomembno, ali gre za ovna, kozoroga ali dvojčka.

Tokrat smo svojo pozornost namenili ženskam, za prihodnjič pa je že pripravljen popoln vodič po zapeljevanju moških glede na njihovo nebesno znamenje.

OVEN

profimedia
oven

Oven je glavno (kardinalno) in ognjeno znamenje, ki ga označujejo entuziazem ter neposredna, bojevita in čvrsta narava. Če želite osvojiti žensko, rojeno v znamenju ovna, potem govorite jasno in glasno, sicer vas bo imela za »mlahavca«. Oven želi vedno biti prvi, zato ji dajte vedeti, da je prav ona prva in seveda edina, ki lahko pritegne vašo pozornost. Ker je to zelo individualno znamenje, zahteva trenutno pozornost in izpolnitev, vključno z zahvalo, če jo zasluži. Če vas kaj prosi, to storite takoj.

Prevzemite pobudo, stopite k njej in začnite pogovor. Morda ni toliko pomembno, kaj govorite (no, brez opolzkosti in spolnega namigovanja), ampak kako, predvsem pa med govorom ne kažite živčnosti. Zakaj tako? Ker vas bo imela sicer za nezanesljivega in nevrednega pogovora. Zato poskrbite za argumente in omenite svoje sposobnosti. Predvsem pa ne pozabite dveh ključnih reči: nikoli je ne ignorirajte in, za božjo voljo, vedno opazite, da ima novo pričesko!

BIK

Profimedia
bik

Bik je stalno in zemeljsko znamenje, ki govori o čisto oprijemljivih in praktičnih rečeh ter tako tudi živi. Obilica komunikacije ni najboljši način, kako jo osvojiti, saj pri njej marsikaj poteka na drugi, neverbalni ravni. Da bi jo ogreli zase, opazite njeno telo, vendar pri tem nikakor ne glejte ves čas v njene prsi – izgubili jo boste! Zanjo je zelo pomemben prvi vtis. Če ste visoki in imate ob tem še modre oči, imate nekaj več možnosti kot drugi. Dotikajte se je zelo nežno in neopazno, to je eden od glavnih neverbalnih seksualnih pristopov. A tu je treba biti previden – namigovanje na spolnost ima ravno nasproten učinek! Ne spregovorite takoj o spolnosti, čeprav je zanjo zelo pomembna. Bodite pripravljeni priskočiti in ji pomagati, če vas prosi, pokažite stabilnost, ki jo zelo ceni.

Bik ima nekatere stalne navade in tudi trdne ideje, ne boste pa je osvojili s tem, ko jo boste hoteli prepričati, naj ravna drugače. Postanite raje del njenega sistema in dnevnega reda. Zelo rada ima tudi naravo, rastline in skrb za okolje.

DVOJČKA

profimedia
dvojčka

Za začetek si privoščite spoznavni pogovor med sprehodom. Če ste mlajši od nje, vsaj mlajšega videza od svojih let ali pa učitelj, imate pri njej precej več možnosti. Dvojčki imajo radi trače in za začetek spoznavanja z njo je težko najti boljši način. Pozneje ne bi bilo slabo, če bi se znašli z njo pri kakšni dejavnosti, ki bi jo lahko počela skupaj. Posvetite veliko pozornosti njenim rokam (ki jim vlada Merkur), torej njihovemu videzu, gibanju, kretnjam. V nekem trenutku njeno roko vzemite med svoje dlani ...

Dvojčki se radi igrajo in se pogosto vračajo v čas odraščanja, na trenutke se tudi obnašajo tako. Pri njih se ves čas kaj dogaja. Bodite del tega. Da bi pritegnili njeno pozornost, jo vprašajte o načrtih in zamislih. Dvojčica jih ima vedno veliko na zalogi, ne zna ali ne zmore pa jih uresničiti, morda si jih celo ne upa – velika priložnost za vas! Ne recite pa ji, da bi bil že čas, da preneha govoriti, tudi če gre za nepomembnosti. In predvsem ne pokažite ji, da vas njene teme sploh ne zanimajo.

RAK

profimedia
rak

Rak je glavno in vodno znamenje, znano po občutljivosti, čustvenosti, počasnosti in težnji po varnosti. Veliko mu pomenijo stvari, na katere je navajen in se z njimi dobro počuti. Ženska, rojena v tem znamenju, potrebuje čustva. Ta pristop vedno uspe. Zato jo pritegnite s tem, da spodbujate njena čustva in ustvarjate nostalgijo. Kako? Pogovarjajte se o njeni družini, pripovedujte ji kratke zgodbe ali kako pravljico, obujajte spomine ali govorite o hišnih ljubljenčkih. Poleg tega poskušajte zaposliti njeno domišljijo. Poskušajte ji vedno biti na očeh (tudi če se trenutno morda ne pogovarjate z njo) – več ko vas gleda, bolj ji boste postali domači in lahko se začneta pogovarjati.

Rakovica je precej sumničava in se zelo hitro počuti zavrženo oziroma izključeno, zato pazite pri stikih. Bodite njena skala. Pogovarjajte se o njenih potrebah in željah, to bo zelo cenila pri vas. Je pa tudi zelo skrbna in ji veliko pomeni vaš odnos do denarja, ne bodite ne pogoltni ne razsipni, saj ji s tem ne boste vlili občutka varnosti, po katerem hlepi. Če ste nordijski tip, poslovnež ali pa višje postave, imate nekaj več možnosti.

LEV

profimedia
lev

Lev je stalno in ognjeno znamenje, znano po samozavesti in energičnosti. Če bi radi pritegnili pozornost leva, ostanite mirni in hladnokrvni. Zanimivi boste le, če boste stabilni in če boste obvladovali položaj.

Pri levinji se umirite in delajte, kot da je vaša sestra. Levinja je velika mačka in ji kot taki zelo prija gladenje po dlaki navzdol – pa tudi druge oblike crkljanja. Vprašajte jo za nasvet ali mnenje, to jo bo postavilo v središče pozornosti in dogajanja. Če bi jo radi osvojili, nikar ne izpostavljajte sebe. V govor vpletite vsaj malo humorja, s čimer boste dajali občutek, da obvladujete položaj, saj vas bo tako lažje opazila. Naredite nanjo vtis z dobro oliko – ona vendar zasluži kraljevski odnos! Pokažite ji svoje družabno življenje in naredite opazen prostor zanjo, predvsem pa poskrbite, da se bo zabavala.

DEVICA

Profimedia
devica

Devica si želi le popolnost brez napak. Zato je zelo ustrežljiva, a tudi zelo natančna. To je razlog, zakaj je treba pri njej vedno paziti, kako se oblečemo in obnašamo. Za začetek naj velja, da ni primerno, da bi se ravno kopali v dišavah – za vedno jo boste odbili od sebe. Če imate na sebi modro barvo, boste videti dostopnejši.

Moti in vznemirja jo vse, kar ne deluje brez napak, zato se ji ponudite, kadar je treba kaj popraviti ali spraviti v pravilno delovanje. Ker tudi ona rada pomaga ljudem v težavah, jo lahko prosite za kako manjšo pomoč. To vedno deluje, vedite pa, da zanjo vse do tedaj, ko bo težava rešena, vi ne boste obstajali, pač pa samo vaš problem; šele potem se bo vrnila k vam.

Pri komunikaciji ne zahajajte na spolzko polje čustvenih težav, s tem je ne boste pridobili. Med sprehodom in pomenkom se je ne oklepajte okoli vratu, nedvomno se vas bo poskušala otresti, če tudi sama že ni prišla do točke, ko bi ji dotikanje prijalo. Vsekakor pa bodite olikani.

TEHTNICA

profimedia
tehtnica

Tehtnica je najbolj družaben znak zodiaka, vedno je pripravljena spoznavati nove ljudi, zato je nedvomno najboljši kraj za osvajanje zabava, le da ni prehrupna ali kako drugače agresivna.

Ženska, rojena v znamenju tehtnice, je zelo prijateljska, zato vam je lahko v pomoč, če je vaš odnos do nje tak, kot da bi bila vaša sestra ali vsaj najboljša prijateljica. Nikakor pa ne ljubica! Ne povabite je kar takoj na večerjo. Če je mogoče, je ne povabite vnaprej. Boljše od tega je spontano in »naključno« srečanje v nakupovalnem središču ali kavarni, kjer se potem razvije prijeten pogovor. Ne peljite je v kake temačne ali nevarne prostore oziroma okoliščine, saj jo to vrže iz ravnotežja, nato potrebuje nekaj časa, da se umiri. Upoštevajte njene estetske želje in sposobnosti, vprašajte, kaj naj oblečete, da boste skladno urejeni, ali pa jo vprašajte kaj o ureditvi stanovanja.

Tehtnica se odloča sama. Pri tem vseeno potrebuje vaše mnenje – in obilo potrpljenja do odločitve, tega ni nikoli preveč.

ŠKORPIJON

Profimedia
škorpijon

Škorpijon je stalno in vodno znamenje, to nas napelje, da pomislimo na – led. Če za kozoroga rečemo, da gradi zidove, pa žensko, rojeno v škorpijonu, lahko imenujemo kar ledena kraljica. In kako lahko raztopimo led?

Predvsem ne bodite dolgočasni, povprečni, mlahavi. Če vas ob tem ne ubije in se le obrne stran, ste jo poceni odnesli ... Izzovite jo, pripravite jo do smeha, uporabite znanje psihologije, s katero lahko pristopate še nekoliko globlje. Delajte se, da znate prodreti za njene tančice, začelo jo bo zanimati. Pravi ključ je v tem, da od vas ne sliši stvari, ki jih lahko sliši kjerkoli ali vsak dan. Če ste pri tem duhoviti ali celo nepredvidljivi, toliko bolje. Če ste športni tip, ki kaže vitalnost in vzdržljivost, ob tem pa ste po možnosti črnih las in oblečeni v kaj črnega in rdečega, boste pritegnili njeno pozornost – toda to je samo uvod.

Ne dvomite o tem, da vas bo izzivala tudi sama – in vas hotela zlomiti. Le tako bo vedela, ali od vas lahko pričakuje kaj konkretnega ali pa ste le nezanimiv povprečnež in postavljač. Zanjo je to bistveno.

STRELEC

profimedia
strelec

Strelec je spremenljivo ognjeno znamenje, znano po nalezljivem entuziazmu in strasti do življenja, vedno je pripravljen na dobro voljo, humor in smeh. Strelka si želi biti ljubljena, priljubljena in sprejeta, rada ima, da jo imamo radi. Če jo boste spravili v položaj, ko bo nasmejana in sproščena ter se bo ob vas počutila dobro in udobno, je to čarobna formula, ki se ji ne bo hotela odreči. Naredite vzdušje, v katerem bo veliko smeha, dovtipov ali pa intelektualne spodbude, na te viže strelka zelo rada pleše. Poskrbite, da ji v nobenem trenutku ne bo dolgčas, predvsem pa odstranite »zatežene« in primitivne osebe, ki bi pokvarile zabavo.

Ni tako pomembno, kaj nosite na sebi, le dolgočasno naj ne bo. Čim bolj eksotično, tem boljše. Plastični spominček iz Argentine bolj vžge kot dragoceni kamen z Jezerskega ... Ne bodite v njeni navzočnosti važni, polni samih sebe in bahavi. Toda tudi sramežljivost jo odbija. Povabite jo na sprehod (po možnosti dolg), izlet v sosednje mesto, med pogovorom pa jo sprašujte o njeni življenjski filozofiji. Imeli boste kaj slišati.

KOZOROG

profimedia
kozorog

Kozorog je glavno zemeljsko znamenje, ki ves čas nekaj gradi, med drugim tudi zidove okoli sebe. Za dostop do njega je treba imeti obilo vztrajnosti in dobro taktiko. Če imate ustvarjalno inteligenco in močna osebnostna načela, ste na čisto pravi poti.

Za pritegnitev pozornosti ženske, rojene v znamenju kozoroga, je zelo koristno vnesti kaj formalnega, strukturiranega, zanesljivega ali avtoritativnega v njeno bližino oziroma življenje. Plehkost bo prepoznala od daleč, »pozerji« je ne zanimajo. Če poleg tega nosite kakšno uniformo, ste še korak bliže. A že na začetku naj velja: ne povejte ji takoj, da vam je všeč, in ne dajajte ji komplimentov! Če se boste odprli prehitro, ne boste več imeli argumentov za približevanje, s tem pa ji boste v roke dali vse orodje za nadzor položaja. In tega ne bo več izpustila. Če torej želite osvojiti kozoroginjo, morate biti vi tisti, ki ima nadzor. Izdelajte si lastno strategijo: zgradite svoj zid in je ne pustite noter, le kakšna špranja naj ostane.

V komunikaciji poskrbite za drobec razdalje, tako se ne bo počutila ogrožene. In tudi pretirana domačnost jo lahko ogrozi; navsezadnje nimate opravka z rakovico ali ribo.

Brez dodatnih rezerv potrpljenja to ne gre. Včasih kaže zelo neoseben obraz, ugaja pa ji oseba, ki zna biti sproščena – če le ne zahteva in pričakuje tega tudi od nje.

VODNAR

profimedia
vodnar

Vodnar je zračno in stalno znamenje, zelo dejavno v vsem, kar pomeni družbo, višje ravni, um in skupno dobro. Skratka, vodnar je tu zato, da bi izboljšal svet. In s te strani se mu je tudi najlažje približati.

Mreženje je spretnost, ki so si jo izmislili prav vodnarji. A pri tem ne gre za lovljenje v mreže, ampak za povezovanje, izmenjavo (koristnih) v prihodnost usmerjenih informacij. Klubi, društva, ustanove, dobrodelnost so področja, kjer se najbolje znajde. Zato lahko vodnarko hitro pritegnete s povabilom v kak klub, po možnosti čim bolj ekskluziven, drugačen, morda boemski. Vsekakor se potrudite, da se izognete običajnim merilom in normam. Kaj bi to lahko pomenilo? Nadenite si sproščen videz, nenavaden okrasek na sicer čisto »normalni« obleki vas bo v njenih očeh naredil privlačnejšega kot raztrgane kavbojke, ki jih nosi vsak mulec. Že če ste nekaj dni neobriti, bi jo lahko zanimali. Zlobnež, porednež in upornik pristajajo njeni miselnosti.

Predvsem pa ji dajte – misliti. Vodnarka je intelektualka, praznina tu hitro odplava mimo. Biti morate vodja in hkrati znati poslušati, stvari morate dobro poznati in znati morate postaviti prava vprašanja.

RIBI

profimedia
ribi

Ženska riba je nekaj najbolj občutljivega in erotičnega v vsem zodiaku. Če bi jo radi osvojili, potem izberite holističen, vseobsegajoč in neagresiven način. Do nje se obnašajte kot do princese, zagotovite ji čustveno podporo. Laskanje je učinkovito skrivno orožje. Ker je negotova in tega ne mara, se ji morate prikazati kot trdna, zanesljiva in zaupna oseba. Bodite njena skala!

Pogovarjajte se o umetnosti, glasbi, poeziji, z besedami ustvarjajte slike. Odpirali ji boste svetove, v katerih se odlično počuti. Če odpirate ezoterične in duhovne teme, vedite, da je v njih zelo doma, zato »ne blefirajte« s tem.

Bežno se dotaknite njene roke, morda le za hip in kajpak »po naključju«. Če je ne umakne, je to znak, da vas sprejema in da to lahko občasno ponovite. Dotik nikakor ne sme biti vsiljiv, ob nespodobni intimnosti pa bo pobegnila in ne boste je več videli. Če ste pazljiva in skrbna (očetovska) figura ali fantovski tip in tudi če imate radi živali, imate pri osvajanju ribe znatno prednost.