Mrki

Vladarji neba lahko delajo v našo korist

Cristy Žmahar
12. 6. 2019, 21.13
Deli članek:

Meglice so se umaknile in zažarelo je toplo poletje. Če je bila energija sveta še pred nekaj tedni turobna, je zdaj vse drugače.

Dreamstime
Sončevi mrki bodo v tem poletju dodobra pretresli energije.

Glavni vzrok za drugačnost pa ni v nekaj dodatnih stopinjah, ki so dvignile živo srebro malce višje. Glavni vzrok je v treh poletnih vladarjih, ki so že začeli izvajati svojo čarovnijo.

Ti trije vladarji bodo to poletje za vas ustvarjali neskončne možnosti manifestacije in napredka ter vam razkrivali mistične zapise o življenju in življenjskem poslanstvu. Vas zanima, kdo so in kaj lahko vsak naredi za vas? Pa naj jih razkrijemo.

Osebni arhiv
Cristy Žmahar, angelska terapevtka, pisateljica in voditeljica meditacij

1. VLADAR: mogočni poletni solsticij

Zapišite si v koledar – zgodil se bo 21. junija! Poletni solsticij je ena izmed najmočnejših prelomnic, kar se jih dogaja v našem delu Vesolja. Tako je močan, da so v preteklosti to obdobje imenovali čas bogov Sonca. Najdaljši dan v letu, ki pride s tem solsticijem, prinaša največjo količino ognjene energije v vaše življenje. Na ta dan se odprejo vrata v višje dimenzije, prek katerih v vaše življenje vstopi energija ustvarjanja. Vesolje vas na ta dan »odklene«. Tako lahko v sebi zgradite most med duhovnim in zemeljskim, prek katerega lahko v realnost pretopite vse svoje ideje in želje. Poletni solsticij v vas prebudi zavedanje o lastnih močeh, kar vas postavi na igrišče resnih kreatorjev. Ta dan preživite tako, da zjutraj v petminutni meditaciji dihate zlato svetlobo vase, zvečer pa solsticij izkoristite za ustvarjanje energije kreacije v sebi. Na ta dan se vam lahko razkrijejo številne skrivnosti o vas samih – od tega, kaj je vaše življenjsko poslanstvo, do tega, kakšni blagoslovi so vam namenjeni za to inkarnacijo. V našem ateljeju bomo imeli na ta večer mogočno meditacijo, v kateri vas bomo popeljali v samo osrčje energij poletnega solsticija. Več o tem spodaj.

21. junij – nastop prvega letošnjega poletnega mrka in poletni solsticij, ki je ena izmed najmočnejših prelomnic, kar se jih dogaja v našem delu Vesolja. Citat Sončev mrk sproža v ljudeh željo po več, Vesolje pa nas na ta dan »odklene« …

2. VLADAR: manifestacijski sončev mrk

Tale bo pa močan. Zgodil se bo 2. julija. Tokratni poletni sončev mrk bo namreč spojil med seboj vaš notranji in zunanji svet in posledično zanetil pravo revolucijo na področju želja. Želje se vedno uresničijo, ko se vaša notranja intuicija, ki jo predstavlja Luna, poveže z zunanjimi energijami, ki intuitivne ideje uresničijo; te predstavlja Sonce. Sončev mrk sproži v ljudeh željo po več, mnogi se pod njegovim vplivom začnejo zavedati svojih resničnih potencialov in jih začnejo sčasoma sidrati v svoje življenje ter ga posledično spreminjati na bolje. Sončev mrk deluje za ljudi kot poštar, ki Vesolju dostavlja njihova sporočila, zato velja za enega izmed najpomembnejših energijskih pojavov. Če imate ambicije, vizije, hotenja ... potem si vsekakor želite biti priklopljeni na energije sončevega mrka. Ozrite se naokoli, saj boste opazili pravo čarovnijo. Znaki, znaki, znaki. Povsod bodo znaki, ki prihajajo kot odgovor na vaša vprašanja. Kako si interpretirati te znake? Zaupajte prvemu intuitivnemu preblisku! Zapišite si vse te znake. Na ta večer prav tako nikakor ne pozabite na manifestacijsko meditacijo.

3. VLADAR: lunin mrk uvidov

In poletje bomo zaključili z izjemnim luninim mrkom, ki se bo zgodil 16. julija. Ta mrk bo v vašem življenju razkril resnice, ki so zakopane globoko v vaše odnose, zdravje, samopodobo in ostale pomembne aspekte življenja. Takšen mrk razkrije resnične vplive drugih na vaše življenje in mnogokrat pokaže resnične barve ljudi. Utegne se celo zgoditi, da vam nekateri uvidi ne bodo všeč. A prav je, da iz vašega življenja izgine tisto, kar vam ne služi več. Tokratni mrk vam bo dajal uvide, da boste dobili moč in dostop do resničnih astralnih informacij, s pomočjo katerih boste lahko zgradili svoje življenje na način, ki vam bo še bolj služil. Ti uvidi v vašo dušo, vodnike, ki delajo z vami, kozmične nagrade, ki vas čakajo ... lahko za vedno spremenijo vaše življenje. Morda se bo končal stari cikel, a začel se bo nov. Kar se vam »upira« v tem obdobju, vas napada, vam jemlje voljo, preprosto izpustite za nekaj časa. Obrestovalo se bo.