Pogumno

Sama je onesposobila vlomilca, sedaj pa je pokazala s kakšnimi prijemi je to storila

P.R.
5. 6. 2019, 12.29
Posodobljeno: 5. 6. 2019, 12.30
Deli članek:

V jutranji program na Radiu Robin je k Simonu Kovaču, Gregorju Maverju in Anji Susič Suski prišla pogumna 24-letnica, ki je prejšnji teden v svojem domu onesposobila vlomilca. S kakšnimi prijemi je to storila je pokazala tudi ekipi in jih naravnost šokirala.

Radio Robin
Sarah Durnik je v studio prišla v družni svojega mačka, ki je bil prvi »znak« da se na njenem domu dogaja nekaj sumljivega

Sarah Durnik je v studio prišla v družni svojega mačka, ki je bil prvi »znak« da se na njenem domu dogaja nekaj sumljivega. »Ker je bil maček zunaj, ko sem prišla domov, sem vedela, da nekaj ni v redu. Ko sem prišla v hišo sem najprej mislila, da se mi mož skriva. Ko pa sem zagledala nepridiprava, sem se ustrašila,« je povedala 24-letnica, ki ni pustila, da jo strah premaga. Ko se je vlomilec izmikal vprašanjem kaj dela v njeni hiši in želel pobegniti, ga je pogumno zaustavila. Uporabila je prijem, ki se ga je naučila na treningih borilnih veščin. »Mož namreč trenira borilne veščine in večkrat sem bila njegova »lutka«, na meni je kazal primere samoobrambe,« je v smehu dejala Sarah.

Ker pa je ekipo zanimalo kakšen je bil ta prijem, ga je Sarah najprej pokazala na Suski in jo kar močno stisnila. Nato pa se je Suska tudi sama želela poskusiti v vlogi pogumne bojevnice. Kako je to storila in zakaj je »pristala« na hrbtu sovoditelja, pa si poglejte v spodnjem videu.