Galaxy S10

Zakaj je Samsung Galaxy S10 serija prava in najboljša izbira?

Oglasno sporočilo
21. 6. 2019, 15.59
Posodobljeno: 21. 6. 2019, 15.59
Deli članek:

Samsung Galaxy S10 serija je nadgradnja številnih mobilnih dosežkov z več kot desetletno tradicijo. Zakaj pametni telefoni z vrhunskim zaslonom, naprednimi kamerami in izjemno zmogljivostjo tako zelo izstopajo?

Nova Samsung Galaxy S10 serija pametnih telefonov prinaša številne inovativne funkcije, ki še izboljšajo uporabnikovo izkušnjo. Katere so tiste lastnosti, ki na novih napravah najbolj navdušujejo in zaradi katerih je nova serija pametnih telefonov namenjena ravno tistim, ki iščejo vrhunski pametni telefon z možnostjo uporabe na različnih področjih?

Kinematografska izkušnja

Brez zareze, brez motečih elementov. Natančno lasersko rezanje, zaslonska varnost in privlačen dinamični AMOLED zaslon so lastnosti, ki odlikujejo brezkončni-O zaslon, najbolj inovativni Galaxy zaslon doslej. Fotoaparat Samsung Galaxy S10 serije pa po različnih napravah ne zagotavlja samo najboljše kvalitete fotografij in videoposnetkov, ampak uporabniku omogoča tudi možnost, da je kreativen z izborom ozadij na zaslonu, zaradi pozicije glavne kamere. Tu je zagotovo potrebno omeniti zadnje sodelovanje podjetij Samsung in Disneyja, ki je zagotovilo, da zdaj na ozadjih naprav Galaxy S10 blestijo priljubljeni junaki Disneyja in Pixarja.

Navdušite s fotografijami in videoposnetki

Samsung Galaxy S10 serija pametnih telefonov ima kar cel komplet različnih objektivov. Med njimi je telefoto kamera za izjemne možnosti povečave, širokokotna kamera za vsakdanje trenutke ter ultra široka kamera za krajinske panorame. Kot prvi v seriji S, imajo Galaxy S10e, S10 in S10+ ultra širokokotno kamero, ki omogoča 123-stopinjski pogled in zajame toliko, kot vaše oči. Z možnostjo 4K UHD in HDR10+ snemanja ustvarjajo video posnetke na ravni profesionalne akcijske kamere, zahvaljujoč ultra široki kameri in vrhunski programski opremi. Super stabilnost omogoča ustvarjanje neprekinjenih videoposnetkov tudi na razburljivejših poteh. Nudijo tudi izboljšani optimizator prizorišča, gre za inteligentnega fotografskega asistenta, ki razmišlja namesto uporabnika in prepozna 30 priljubljenih motivov. Nastavitve kamere samodejno prilagodi prizorišču in omogoči ustvarjenje najboljšega možnega posnetka, obenem pa funkcija zaznavanje nepopolnosti opozarja na fotografske napake.

Kvalitetne videoposnetke pa lahko nadgradite s programom Premiere Rush, ki je ustvarjen posebej za Samsung. Z njim je produkcija videoposnetkov olajšana in že v nekaj korakih lahko s pomočjo vseh potrebnih orodij in svoje Galaxy naprave ustvarite vrhunske videoposnteke, s katerimi boste blesteli na različnih platformah.

Zavarujte svoj telefon

Galaxy S10 in S10+ se ponašata z utrasoničnim bralnikom prstnih odtisov, s katerim s preprostim in naravnim dotikom zaslona odklenete svojo napravo. Na ta način so vsi vaši osebni podatki, datoteke, fotografije in ostali elementi vedno zaščiteni. Ultrasonični bralnik prstnih odtisov odlično deluje tudi, ko imate umazane ali mokre roke.

Nikoli več s prazno baterijo

Včasih se zdi, kot da je največji problem povezan z vsakdanom ravno prazna baterija. Samsung je omogočil, da te težave ne bo več. Samsung Galaxy S10 pametni telefoni se namreč naučijo vaših dnevnih rutin in vzorcev uporabe ter tako manj energije porabijo za aplikacije, ki jih ne uporabljate. Poleg tega prilagoditveni način za varčevanje z energijo upravlja življenjsko dobo vaše baterije v skladu z napovedjo vašega dne.

Vse pa bo zagotovo navdušila tudi funkcija brezžične skupne rabe energije, saj lahko drugo napravo s Qi certifikatom preprosto položite na sredino svojega telefona, čisto brez kablov, in tako napolnite baterije prijateljeve naprave ali slušalk kar takrat, ko ste na poti. Zahvaljujoč moči hitrega brezžičnega polnjenja 2.0 se Galaxy S10e, S10 in S10+ pametni telefoni na Samsung dvojni podlogi za brezžično polnjenje napolnijo hitreje kot prehodni Galaxy telefoni.