Zanimivosti

Jutranja ekipa radia Aktual v šoku!

Oglasno sporočilo
3. 6. 2019, 08.04
Deli članek:

V jutranjem programu radia Aktual je odjeknila novica, da po vrhunski Roštiljadi niti približno ne mislijo počivati. Napovedali so nov spektakel - Aktualov 12. rojstni dan, ki bo 6. decembra 2019 v Stožicah. Ob tem pa so voditelji doživeli (ne)prijetno presenečenje ...

Radio Aktual
Anita Gošte in Klemen tudi izobražujeta radijske voditelje in novinarje.

Radio Aktual večkrat letno poskrbi za nore zabave, s katerimi razveseljuje svoje poslušalce. Po zelo uspešni Aktualovi Roštiljadi 2019 nikakor ne bodo počivali ampak so se odločili, da danes zjutraj v radijskem programu napovejo nov spektakel - Aktualov 12. rojstni dan, ki bo 6. decembra 2019 v Stožicah. 

Bo največja dvorana v Sloveniji zopet pokala po šivih? 

Zavidljivi 12. rojstni dan radia Aktual bodo skupaj z Aktualovci in njihovimi poslušalci praznovali: oboževana Klapa Kampanel, brezčasni Čuki, Dalmatinac Mladen Grdović, legendarni Zlatko Pejaković in stalnica - skriti gostje presenečenja.

Ob napovedi nastopajočih pa so voditelji jutranjega programa doživeli (ne)prijetno presenečenje - glavne atrakcije večera namreč NI bilo na seznamu nastopajočih. Dj Dady se je namreč odločil, da se bo z njimi pošalil in jim ne bo zaupal za koga pravzaprav gre. 

Aktualovci so se obrnili na svoje poslušalce - prosijo jih, da jim pomagajo razrešiti uganko. Pri tem so jim v pomoč namigi, ki jih je podal šaljivi Dj Dady. Pravi, da bo to NAJVEČJA zvezda Balkana, ki prihaja iz Splita in ni še NIKOLI nastopil/a na koncertu radia Aktual na največjem odru v Sloveniji. 

RA
.

Sedaj pa POZOR!

Radio Aktual bo enemu poslušalcu, ki jim bodo pomagal in ugotovil, kdo je zaenkrat še SKRITA ZVEZDA VEČERA, podaril kar pet EKSKLUZIVNIH VIP vstopnic za decembrski spektakel leta.* 

*VIP vstopnica vključuje zvezdniški prihod na koncert, druženje v zaodrju in še in še! 

Se vam že kaj dozdeva? 

Na SMS 4567 pošljite ključno besedo AKTUAL presledek in ime glasbenika, za katerega mislite, da bo nastopil kot glavna zvezda v Stožicah. Nadaljnje namige spremljajte na radiu Aktual, njihovi spletni strani in družbenih omrežjih. 

Naj se lov na skrito zvezdo večera in ekskluzivne VIP vstopnice ZAČNE ZDAJ!

VSTOPNICE za decembrski spektakel so ŽE V PRODAJI na vseh prodajnih mestih Eventim, bencinskih servisih Petrol in Poštah Slovenije ŽE OD 21 € DALJE. 

Čudovito je praznovati skupaj. Pridružite se jim v Stožicah, 6. decembra 2019.

Pravila nagradne igre so dostopna tukaj